Tagliatelle עם Pancetta ו גזר לבן
Tagliatelle עם Pancetan ו גזר לבן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. לכו לחנות ותרימו פלפל, קמח בלי חלב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. , שהוא מוצק. נסו Tagliatelle עם ערמונים, Pancetta, ומרווה, מתכון גזר לבן ופנצ'טה טליאטלה (עם פרמזן וחמאה), ו האכלה חברים: תבשיל חזיר עם סיידר קשה, גזר לבן ו Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים את בצק הפסטה אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת פסטה.
חותכים את הבצק לרוחב לרצועות 1/4 אינץ'.
מניחים את tagliatelle על מגש גיליון כי כבר מאובק עם קמח סולת, לכסות עם מגבת צלחת נקייה, ולהניח בצד עד מוכן לשימוש.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מבשלים את הפנצ ' טה מעל חום גבוה עד שהיא משחימה והשומן כבר שניתנו, כ -10 דקות.
מוסיפים את החמאה והגזר הלבן ומטגנים מעל חום גבוה מבלי לטלטל את המחבת יותר מדי עד שהם בצבע חום זהוב ופריך מעט, 5 עד 6 דקות. עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל, מוסיפים את הפטרוזיליה, ומבשלים 1 דקה יותר.
מבשלים את tagliatelle במים רותחים עד במכרז עדיין אל דנטה, על 2 דקות.
מסננים את הפסטה, שומרים חלק ממי הבישול, ומוסיפים את הפסטה למחבת עם הפנצ ' טה והגזר הלבן. לזרוק על חום גבוה כדי לצפות את הפסטה, הוספת מים בישול פסטה במידת הצורך כדי לשמור על צורת הרוטב מקבל חזק מדי. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, grate Parmigiano-Reggiano מעל כל קערה, ומגישים מיד.
תל 3 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח, להוסיף את הביצים. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והתחילו לשלב את הקמח החל מהשוליים הפנימיים של הבאר. כפי שאתה לשלב את הביצים, להמשיך לדחוף את הקמח כדי לשמור על הצורה היטב (אל תדאג אם זה נראה מבולגן). הבצק יבוא יחד במסה מדובללת כאשר כמחצית הקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעיקר באמצעות כפות הידיים.
מוסיפים עוד קמח, במרווחים של 1/2 כוס, אם הבצק דביק מדי. לאחר הבצק הוא מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שנותר על חתיכות יבשות. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך עם קמח בעת הצורך. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהניח בצד במשך 20 דקות בטמפרטורת החדר.
הערה: אין לדלג על חלק לישה או מנוחה של מתכון זה, הם חיוניים עבור פסטה קלה.