זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו Tamales צמחוני, טמלה צמחוני - Mommie Cooks, ו Tamales צמחוני De Rajas con Queso (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את מאסה
2
אם רכשת מאסה מוכן, אתה יכול לדלג על שלב זה. אם יש לך מסא חרינה (מסא קמח), להוסיף מים חמים כדי masa חרינה, כמות על פי ההוראות על החבילה. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
בואו נשב לכמה דקות. צריך את הבצק עם הידיים שלך רק מספיק כך שכל קמח מאסה משולב. ללוש בכמה כפות של שמן זית.
ראה את ההוראות במתכון רוטב צ 'ילי אדום זה להכנת רוטב צ' ילי עם צ 'ילי אנצ' ו. לפני שתתחיל לטפל צ ' ילי, או ללבוש כפפות מגן או לשפשף קצת שמן זית על הידיים. לאחר שתסיים טיפול צ ' יילס, לשטוף את הידיים היטב עם מי סבון חמים. תיזהר לא לגעת בעיניים שלך אם אתה כבר טיפול צ ' יילס!
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
1 לפתוח את chiles, להסיר זרעים וגבעולים: להשתמש בסכין חדה ולעשות לחתוך את הצד של כל צ ' ילה. פתח את הצ ' ילי והסר את תרמילי הזרעים והגבעולים. משוך את כל ורידים גלויים הזורמים את הקרביים של צ ' יילס. שמור כמה זרעים אם אתה צריך להוסיף אותם מאוחר יותר עבור יותר חום.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני. לשטח את הצ ' יילס ולהניח אותם בצד פתוח על המחבת. תלחץ עליהם עם מרית ממתכת. לאחר כמה שניות להפוך את צ ' יילס מעל ומבשלים אותם עוד כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
לחמם אותם רק מספיק כדי לרכך אותם ולשחרר את הטעם שלהם, לא לחמם אותם במידה שהם היו חום או טוסט.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
1
מניחים את הצ ' ילי בסיר קטן ומכסים אותם במים. להביא את המים לרתיחה ולהסיר את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
תן לצ ' ילי לנוח במים החמים במשך 10 דקות עד שהם התרככו. לחלופין, מניחים את הצ ' ילי בקערה ושופכים עליהם מים רותחים, נותנים להם לשבת במשך 15 דקות, עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מניחים את צ 'ילי ו 1 1/2 כוסות של צ' ילה השריית מים לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיף את השום, מלח, פלפל, וציפורן הקרקע. פירה עד חלקה לחלוטין, כמה דקות. לטעום ולהתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן קרקע
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
3
הוסף עוד מלח ו/או זרעי צ ' ילי במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
(צינור גדול)
4
5 זן למחבת, ואז מבשלים:
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים מסננת על מחבת ושופכים את הרוטב לתוך המסננת, לחיצה עליו עד למחבת.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מחממים את המחבת ומביאים את הרוטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים כף שמן זית. מבשלים במשך 10 דקות, ברפרוף את כל קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8
הסר מהחום.
9
הכינו את עלי הבננה
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
10
אם אתה משתמש עלים בננה קפוא (זמין בשווקים אסיאתיים ומקסיקנים רבים), לשטוף אותם תחת מים חמים להפשיר.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
חותכים את הקצוות העבים של העלים.
12
אם אתה משתמש עלים בננה טרי, גם לחתוך את הקצוות העבים (וגבעול מרכזי אם אתה משתמש עלים טריים לחתוך). שים לב כי אתה יכול לחתוך רצועות sinewy מקצה הגזע של עלי הבננה להשתמש כעניבות עבור tamales. יש לשטוף את העלים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
Tamales
13
עלי בננה עשויים להיות פריכים וקרעים כאשר אתה מנסה לקפל אותם. דרך אחת ששמעתי לרכך אותם היא להשרות אותם במים חמים ומלוחים במשך כשעה. דרך נוספת לרכך אותם אשר מצאתי יעיל, הוא להחזיק אותם על חום, או על מבער גז או מחבת חם במשך כמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מחממים אותם רק מספיק כך שהם הופכים צבע (ירוק בהיר) ולהתרכך. אם תחמם אותם יותר מדי זמן, הם ירימו כוסית ויהפכו שוב לשבירים.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
15
חותכים את עלי הבננה למלבנים על 8 "x10". תתנגבי עם מגבת.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
16
הכן את המילוי
17
1 Sauté הירקות: מעיל התחתון של מחבת sauté גדול מאוד עם 1-2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
חום לחום גבוה.
19
מוסיפים את הבצלים, השום והגזר. Sauté במשך כמה דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
20
לאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת הדלעת. Sauté לעוד כמה דקות.
לעלי בננה יש שני צדדים. צד אחד, החלק העליון של העלה, הוא ירוק עמוק ויש לו רכסים עבים במקצת. הצד השני, החלק התחתון של העלה, הוא ירוק בהיר וחלק יותר. לדברי דיאנה קנדי (והם הבחור שדיברתי איתו בשוק המקסיקני המקומי) אתה רוצה למקם את מאסה על הצד הירוק בהיר יותר, חלק יותר של העלה. (עשיתי את זה בשתי הדרכים ולא מצאתי את זה עושה את זה גדול של הבדל לטעם.)
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
1
לפרוס את חתיכת המלבן של עלה בננה, צד קל למעלה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
2
מניחים 1/4 ל 1/3 כוס של מאסה על מרכז עלה הבננה. לחץ על זה עם כף היד שלך כדי להפיץ אותו קצת.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
4 פרוסות סלמי דקות
3
מוסיפים רוטב צ ' ילי, גבינה, מילוי ירקות:
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשה
4
מניחים קצת (על 1/2 עד 1 כפית) של רוטב צ ' ילי אדום על מאסה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
5
מניחים רצועה של גבינת מונטריי ג ' ק על גבי. סקופ חלק מתערובת הירקות (1/4 עד 1/3 כוס) על גבי הגבינה ומסא.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשה
6
3 לקפל עלה בננה כדי ליצור tamale: להפגיש את שני הצדדים הארוכים של עלה בננה לקפל, תוחב קצה אחד על פני השני אם אתה יכול (אם לא, לא להזיע אותו). מקפלים את שני הצדדים הנותרים תחת tamale.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
Tamales
7
4 מאובטח: מאובטח עם חתיכת מיתר מטבח, או עם כמה חתיכות ארוכות חוטיות שאתה יכול לחתוך מקצה הגבעול של עלי הבננה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
8
אתה יכול גם לעשות קשרים על ידי משיכת כמה רצועות דקות ארוכות מהחלק הגדול יותר של עלה הבננה וקשירתם יחד כדי ליצור רצועה ארוכה מספיק שבה לקשור את tamale. או, אתה יכול לדלג על שלב קשירה כולם יחד ופשוט לקפל אותם היטב.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
Tamales
9
אם על הניסיון הראשון שלך לעטוף tamale עלה הבננה הוא שביר מדי דמעות, ייתכן שיהיה עליך לרכך את עלי הבננה על ידי חימום אותם ראשון כאמור קודם לכן.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
Tamales
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
קיטור Tamales
מרכיבים שתצטרך
Tamales
11
1 להרכיב ספינת קיטור בסיר עם מים, קו עם עלי בננה:
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
מניחים מדף קיטור בתחתית של stockpot גדול מאוד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
הוסף מספיק מים כמעט לבוא לרמה של מתלה קיטור, על 3/4 או 1 אינץ'. קו העליון של מדף האדים עם עלי בננה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
14
שכבה עם tamales ועלי בננה: בזהירות למקם את tamales בשכבות על החלק התחתון של המחבת. כאשר הוספת את כל הטמלים, להוסיף שכבה נוספת של עלי בננה. כסה את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
Tamales
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
3 אדים לשעה אחת: מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מבשלים אדים במשך כשעה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור Tamales. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sandhi Sanford ובנדיקט פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 65 דולר.