Taramosalata: התפשטות קארפ Roe יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 698 קלוריות. אם יש לך מים, מים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. מתכונים דומים: ממרח נקניקיות / מטבל, ממרח גבינה חמה, ו התפשטות חומוס.
הוראות
1
מערבבים את המים והחלב. משרים את הלחם במים וחלב וסוחטים אותו יבש.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מים
חלב
2
שים את הלחם, tarama, בצל, מיץ לימון, ושמן זית במעבד מזון להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
לחם
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
הוסף מים לפי הצורך. מקפלים פטרוזיליה קצוצה ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
מים
4
מגישים עם קרוסטיני. הערות: Taramosalata נמצא בכל בית יווני, במיוחד במהלך העונה לנטן. זה גם מאוד פופולרי בטברנות בכל רחבי יוון. עדיף לאכול על פיתה או קרקרים פריך כמו meze עם אוזו או יין רסטינה. זוהי מנה כי היוונים אוכלים על בסיס יומי.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
קרוסטיני
אוזו
פיתה
יין
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד את השום והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מברשת תערובת חמאה / שום על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
לחם
4
מניחים את הלחם על מחבת ואופים עד חום פריך וזהוב, כ -10 דקות.