TearIMiss לך: עוגת רום וניל ספוג סירופ רום קפה, קצפת Marsala Mascarpone זיגוג
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, אבקת סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת שכבות וניל קלאסית עם ציפוי Mascarpone וניל & R, ו Vanillan אייס קפה frappe עם קצפת וניל תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגות: מחממים את התנור ל 325 מעלות f. מחבתות מאפין קו עם 24 ספינות מאפין. בקערה של מערבל חשמלי עם מצורף ההנעה, לטאטא את שני הקמחים, הסוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח עד משולב היטב. עם המיקסר במהירות נמוכה, להוסיף את החמאה.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, גירוד הקערה לפי הצורך.
מוסיף את החלב, רום ווניל, ומערבבים במשך כדקה עד בשילוב טוב.למלא את מחבתות מאפין מוכן שלושה רבעים מלאים עם הבלילה bakeuntil קיסם מוכנס יוצא נקי, about24 דקות.
מערבבים את הקפה החם, סוכר מגורען ורום בקערה ומקציפים עד שהסוכר מתמוסס. להכניס למקרר עד שיתקרר.
לקבלת ציפוי: בקערה של מיקסר חשמלי עם מצורף whisk, לשלב את הקצפת ואת marsala ואת השוט עד פסגות נוקשות טופס. בקערה אחרת, מערבבים את גבינת המסקרפונה ואבקת סוכר עם כף עץ עד לשלב טוב. מקפלים את תערובת מסקרפונה לתוך קצפת לקרר עד השימוש.
כדי להרכיב: השתמש במברשת מאפה כדי להשרות את העוגות עם סירופ קפה רום, השריה פעמיים. למעלה עם ציפוי קצפת marsala mascarpone.