The Food Matters Cookbook': חריף אורז מטוגן עם נבטי שעועית, עוף ובוטנים
האוכל משנה ספר בישול': אורז מטוגן מתובל עם נבטי שעועית, עוף, ובוטנים עשוי להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בוטנים, מלח ופלפל, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו פרויקט ענייני המזון: בשר בקר שומשום עם נבטי שעועית + שעועית ירוקה, פרויקט ענייני מזון: אורז מטוגן קארי עם ביצים קשות, ו The Food Matters Cookbook' : Mark Bittman ' S New Crab Cakes (מתכונים דומים).
הוראות
שים 1 כף שמן במחבת גדולה על חום גבוה. כאשר הוא חם, להוסיף את הבצל הירוק, גזר, נבטים שעועית לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתרככים ומתחילים חום, 3 עד 5 דקות. מנמיכים את החום אם התערובת מאיימת לחרוך.
מעבירים את הירקות לקערה עם כפית מחוררת.
הוסף עוד כף שמן למחבת, ואחריו חתיכות עוף; לבשל, ערבוב מדי פעם, על חום גבוה עד העוף הוא כבר לא ורוד, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים לקערה עם הירקות, משאירים כמה שיותר שמן במחבת ככל האפשר.
שים את הנותרים 1 כף שמן במחבת, ואחריו שום. כ -15 שניות מאוחר יותר, להתחיל להוסיף את האורז, קצת בכל פעם, לשבור את כל גושים עם האצבעות שלך ערבוב אותו לתוך השמן. כאשר כל האורז מתווסף, לעשות באר במרכזו ולשבור את הביצה לתוכו; לטרוף אותו קצת, ולאחר מכן לשלב אותו לתוך האורז.
להחזיר את העוף והירקות למחבת ומערבבים לשלב.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים, ערבוב, עד שרוב הנוזל יש מבושל, רק דקה בערך.
מוסיפים את רוטב הדגים, ואז טעם ומתבלים במלח ופלפל. כבה את החום ומערבבים את הבוטנים, בזיליקום וצ ' ילי.