Tiramisuù דלעת-ג'ינג'רס
דלעת-Gingersnap Tiramisù עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 577 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קלבדוס, מחית דלעת, קינמון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת Gingersnap עם זרעי דלעת מסוכרים, עוגת דלעת Gingersnap, ו עוגת דלעת Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד במשך 5 דקות. בקערה גדולה, לטאטא את החלמונים, קורנפלור, מלח ו 1 1/2 כוסות סוכר עד הסוכר הוא רטוב. בסיר גדול, מחממים את החלב רק עד אידוי.
להקציף 1 כוס חלב חם לתוך תערובת חלמון.
יוצקים את התערובת לתוך החלב בסיר ומבשלים מעל חום מתון, מטאטא כל הזמן, עד רותחים ועבה, כ 5 דקות.
להקציף את מחית דלעת לבשל, לטאטא, במשך 1 דקה. את החום, להקציף את הג ' לטין, וניל וקינמון.
בקערת מיקרוגל קטנה, מיקרוגל קלבדוס עם 1 כף הנותרים של סוכר בעוצמה גבוהה במשך 10 שניות, רק עד הסוכר הוא מומס.
סדר שליש מכל gingersnaps בתבנית אפייה 9-by-13-by-2 1/2 אינץ'. מברשת קלות את gingersnaps עם כמה קלבדוס העליון עם שליש פודינג דלעת. חזור על השכבות פעמיים נוספות עם כל הג ' ינג ' ים הנותרים, קלבדוס ורפרפת.
מפזרים חצי gingersnaps כתוש על גבי ולחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של טירמיסים. תקפא בן לילה.
תן הטירמיסים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 6 שעות, עד מופשר.
מפזרים עם gingersnaps הנותרים.