קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Tiramisuù דלעת-ג'ינג'רס

Tiramisuù דלעת-ג'ינג'רס
דלעת-Gingersnap Tiramisù עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 577 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קלבדוס, מחית דלעת, קינמון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת Gingersnap עם זרעי דלעת מסוכרים, עוגת דלעת Gingersnap, ו עוגת דלעת Gingersnap (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד במשך 5 דקות. בקערה גדולה, לטאטא את החלמונים, קורנפלור, מלח ו 1 1/2 כוסות סוכר עד הסוכר הוא רטוב. בסיר גדול, מחממים את החלב רק עד אידוי.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להקציף 1 כוס חלב חם לתוך תערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
יוצקים את התערובת לתוך החלב בסיר ומבשלים מעל חום מתון, מטאטא כל הזמן, עד רותחים ועבה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
להקציף את מחית דלעת לבשל, לטאטא, במשך 1 דקה. את החום, להקציף את הג ' לטין, וניל וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
נייר אורזנייר אורז
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
להקציף בmascarpone.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
בקערת מיקרוגל קטנה, מיקרוגל קלבדוס עם 1 כף הנותרים של סוכר בעוצמה גבוהה במשך 10 שניות, רק עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
סדר שליש מכל gingersnaps בתבנית אפייה 9-by-13-by-2 1/2 אינץ'. מברשת קלות את gingersnaps עם כמה קלבדוס העליון עם שליש פודינג דלעת. חזור על השכבות פעמיים נוספות עם כל הג ' ינג ' ים הנותרים, קלבדוס ורפרפת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
CalvadosCalvados
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מפזרים חצי gingersnaps כתוש על גבי ולחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של טירמיסים. תקפא בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
תן הטירמיסים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 6 שעות, עד מופשר.
10
מפזרים עם gingersnaps הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
11
לשרת.