Todd ' S Orange And Raspberry Cake
עוגת התפוז והפטל של טוד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 2 דקות. אם יש לכם לא מיץ תפוזים עיסה, שמן צמחי, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת מלאך שוקולד דל שומן עם רוטב פטל-כתום, ג'רלדין - קראן-עוגת קפה שמנת חמוצה פטל כתום, ו עוגת תפוז ספייס עם קרם-מילוי פטל וזיגוג שעועית וניל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור העוגה: לסדר מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה ופרחים את החלק התחתון ואת הצדדים של 2 nonstick, 8 אינץ ' עגול, מחבתות אפייה. תניח בצד.
בקערה של מערבל לעמוד, מצויד מצורף מקצף, לשלב את תערובת העוגה וגרידת תפוזים.
מערבבים במשך 20 שניות במהירות נמוכה עד הגעגוע.
מוסיפים את מיץ התפוזים, חלבונים, ושמן צמחי. להתמזג במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הגדל את המהירות למדיום והכה במשך 2 דקות, גירוד התחתון הצדדים של הקערה עם מרית, לפי הצורך. מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות ואופים עד זהב ובוחן עוגה מוכנס לתוך מרכז העוגות יוצא נקי, על 30 עד 32 דקות.
הסר מהתנור לקרר את המחבתות על מתלה חוט במשך 15 דקות. הפעל את העוגות על מתלה תיל ולאפשר להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
עבור הציפוי: בקערה של מערבל לעמוד, מצויד מצורף משוט, להכות יחד את החמאה ואת קרם פרש במהירות גבוהה עד חלקה, על 10 שניות. עם המכונה פועלת במהירות בינונית נמוכה, בהדרגה להוסיף את אבקת הסוכר עד incorporated.
מוסיפים את ריבת הפטל ומגבירים את המהירות לגבוהה. מקציפים עד הזיגוג הוא חלק ומפיץ, הוספת מים, 1 כפית בכל פעם, במידת הצורך.
כדי להרכיב את העוגה: לסדר 1 שכבת עוגה, צד שטוח למעלה, על דוכן עוגה. באמצעות מרית, להפיץ שכבה דקה של ציפוי על גבי משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מורחים 1/4 כוס ריבת פטל על גבי הציפוי. סדר את שכבת העוגה השנייה על גבי. באמצעות מרית, כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה. לקשט עם פטל טרי.
חותכים את העוגה לתוך טריזים עם סכין רטוב מעט לשרת.
אחסן את העוגה במיכל פלסטיק במקרר. אפשר לעוגה המקוררת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.