Tomatillo צונן ומרק יוגורט
Tomatillo צונן ומרק יוגורט נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 54 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא בצל, עגבניות, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק טומטילו קר, מרק חמאה צונן Tomatillo, ו מרק חמאה צונן Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים tomatillos, שום, סראנו צ ' ילה בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת, וצולים עד tomatillos רכים משחימים כתמים, על 7 דקות. הפעל את כל הפריטים; להמשיך לבשל עד הצד השני הוא רך משחימים, כ 5 דקות יותר.
הסר מהחום; תן להתקרר מעט.
העברת תבנית אפייה למתלה תיל; בואו להתקרר לחלוטין. מקלפים שום; מניחים ציפורן בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת.
מוסיפים tomatillos, סראנו, וכל מיצים שהצטברו יחד עם מלפפון, בצל, כוסברה, מלאי, מיץ לימון, ומלח; תערובת עד תערובת חלקה.
מוסיפים יוגורט ומים; תהליך עד שהם פשוט משולבים.
העברה לקערה גדולה או מיכל אחסון פלסטיק; לכסות עם ניילון נצמד. מקררים לפחות 2 שעות. כדי לשרת, מצקת לתוך קערות; מקשט עם אבוקדו ו/או עלי כוסברה.