זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 53 דקות. אם יש לכם tomatillos, שיני שום, פלפל jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו מרק עגבניות צונן עם סלסה אבוקדו, אבוקדו צונן, Tomatillo, ומרק מלפפון, ו מרק אבוקדו ומלפפון צונן עם סרטנים וסלסה צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף tomatillos הבא 3 מרכיבים פאן; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 23 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום; כיסוי וצינה 1 1/2 שעות.
5
מניחים אבוקדו וחצי מרק בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים לקערה גדולה.
7
מניחים מרק וכוסברה נותרים בבלנדר; תהליך עד חלקה, ולהוסיף לקערה. מערבבים במיץ ליים. מרק מצקת לתוך קערות; העליון עם סלסה עגבניות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 58 דולר לבקבוק.