קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli

Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tortelli di Castagne: ערמון Tortelli. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 930 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, ערמונים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה המתוקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמימית כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-55 דקות. נסו טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי), טורטלי קון לה קודה (טורטלי עם זנבות), ו טורטלי חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הערמונים במים מלוחים במשך 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מסננים את הערמונים, לקלף אותם, ומניחים בסיר כבד תחתית עם חלב ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים מספיק מים כך שהערמונים מכוסים לחלוטין ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, דואגים לא לחרוך את החלב, עד שהערמונים נמעכים בקלות עם מזלג, כ -30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
מסננים את הערמונים, שמירה על נוזל הבישול, מחית ולאפשר להתקרר. לאחר מגניב, במקום בקערה ולהוסיף את הגבינה, ביצים, אגוז מוסקט ופלפל שחור. במידת הצורך, מוסיפים חלק מנוזל הבישול כדי להביא את התערובת לעקביות הנכונה. זה צריך להחזיק את הצורה שלה כאשר כדור בגודל כף מוסר מן אצווה, אבל לא צריך להיות כל כך נוקשה כי אתה מסתכן לקרוע את הפסטה העדינה כי יהיה לעטוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ערמוניםערמונים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מחלקים את בצק הפסטה מוכן לתוך 3 כדורים בגודל שווה לגלגל כל כדור החוצה להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים כל גיליון של פסטה לריבועים 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מניחים כף של מילוי ערמון במרכז כל ריבוע לקפל את הריבועים, בפינה לפינה, ולאחר מכן להצטרף הפינות הנותרות כדי ליצור את טורטלי. הגדר את tortelli על מגש גיליון מאובק בקמח, ולכסות עם מגבות מטבח נקיות, לח.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את טורטלי לתוך המים הרותחים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
בינתיים, במחבת סאוט בגודל 14 עד 16 אינץ', מחממים את החמאה עד שהיא שוקעת ושוקעת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הוסף את המרווה ולאפשר לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
11
מסננים את הפסטה, שומרים את נוזל הבישול, ומוסיפים למחבת הטחון עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים כמה נתזים של מי בישול הפסטה וזורקים מעל חום גבוה 2 דקות כדי מעיל emulsify הרוטב. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, העליון עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4
רול או צורה לפי הצורך. ;
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי