קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli

Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tortelli di Castagne: ערמון Tortelli. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 930 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, ערמונים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה המתוקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמימית כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-55 דקות. נסו טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי), טורטלי קון לה קודה (טורטלי עם זנבות), ו טורטלי חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הערמונים במים מלוחים במשך 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מסננים את הערמונים, לקלף אותם, ומניחים בסיר כבד תחתית עם חלב ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים מספיק מים כך שהערמונים מכוסים לחלוטין ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, דואגים לא לחרוך את החלב, עד שהערמונים נמעכים בקלות עם מזלג, כ -30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מסננים את הערמונים, שמירה על נוזל הבישול, מחית ולאפשר להתקרר. לאחר מגניב, במקום בקערה ולהוסיף את הגבינה, ביצים, אגוז מוסקט ופלפל שחור. במידת הצורך, מוסיפים חלק מנוזל הבישול כדי להביא את התערובת לעקביות הנכונה. זה צריך להחזיק את הצורה שלה כאשר כדור בגודל כף מוסר מן אצווה, אבל לא צריך להיות כל כך נוקשה כי אתה מסתכן לקרוע את הפסטה העדינה כי יהיה לעטוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ערמוניםערמונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחלקים את בצק הפסטה מוכן לתוך 3 כדורים בגודל שווה לגלגל כל כדור החוצה להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
חותכים כל גיליון של פסטה לריבועים 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מניחים כף של מילוי ערמון במרכז כל ריבוע לקפל את הריבועים, בפינה לפינה, ולאחר מכן להצטרף הפינות הנותרות כדי ליצור את טורטלי. הגדר את tortelli על מגש גיליון מאובק בקמח, ולכסות עם מגבות מטבח נקיות, לח.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את טורטלי לתוך המים הרותחים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
בינתיים, במחבת סאוט בגודל 14 עד 16 אינץ', מחממים את החמאה עד שהיא שוקעת ושוקעת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הוסף את המרווה ולאפשר לנוח.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
11
מסננים את הפסטה, שומרים את נוזל הבישול, ומוסיפים למחבת הטחון עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים כמה נתזים של מי בישול הפסטה וזורקים מעל חום גבוה 2 דקות כדי מעיל emulsify הרוטב. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, העליון עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
רול או צורה לפי הצורך. ;
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)