קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

פיצה בסגנון ניו יורק

פיצה בסגנון ניו יורק
פיצה בסגנון ניו יורק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 859 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה הוא אהב על ידי 1366 אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. אם יש לכם קמח לחם, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמרים המיידיים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה בסגנון טוסקנה כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פיצה בסגנון ניו יורק, פיצה בסגנון ניו יורק, ו רוטב פיצה בסגנון ניו יורק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר, מלח ושמרים בקערת מעבד מזון. דופק 3 עד 4 פעמים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים שמן זית ומים. הפעל מעבד מזון עד תערובת יוצרת כדור שרוכב סביב הקערה מעל הלהב, על 15 שניות. המשך עיבוד 15 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
העברת כדור בצק כדי משטח מקומח קלות ללוש פעם או פעמיים ביד עד כדור חלק נוצר. זה אמור לעבור את מבחן החלון. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים זוגיים ומניחים כל אחד במיכל מעדנייה בגודל רבע גלון או בשקית הקפאה עם מנעול רוכסן.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מניחים במקרר ולאפשר לעלות לפחות יום אחד, ועד
5
לפחות שעתיים לפני האפייה, מסירים את הבצק מהמקרר ומעצבים אותו לכדורים על ידי איסוף הבצק לתחתית וסוגרים אותו בצביטה. קמח היטב ומניחים כל אחד בקערת ערבוב בינונית נפרדת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומאפשרים לעלות בטמפרטורת החדר החם עד בערך הוכפל בנפח.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
1 שעה לפני האפייה, להתאים מתלה תנור עם אבן פיצה למצב בינוני מחממים תנור ל 260°. להפוך כדור בצק יחיד החוצה על משטח קמח קל. בעדינות ללחוץ את הבצק לתוך מעגל 8 אינץ מחוספס, משאיר 1 אינץ ' חיצוני גבוה יותר מכל השאר. בעדינות למתוח את הבצק על ידי עטיפת פרקי אצבעות לתוך מעגל 12 עד 14 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
מעבירים לפיצה.
8
מורחים כ 2/3 כוס רוטב באופן שווה על פני השטח של הקרום, משאיר 1/2 עד 1-inch הגבול לאורך קצה. באופן שווה להפיץ 1/3 של גבינה על רוטב. החלקת פיצה על אבן אפייה ואופים עד גבינה מותכת עם כמה כתמים משחימים והקרום הוא חום זהוב ונפח, 12 עד 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
9
העברה לחיתוך לוח, פרוסה, ומשרת באופן מיידי. חזור עם שני כדורי בצק שנותרו, רוטב שנותר, והגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך