פיצה בסגנון ניו יורק
פיצה בסגנון ניו יורק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 859 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה הוא אהב על ידי 1366 אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. אם יש לכם קמח לחם, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמרים המיידיים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה בסגנון טוסקנה כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פיצה בסגנון ניו יורק, פיצה בסגנון ניו יורק, ו רוטב פיצה בסגנון ניו יורק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר, מלח ושמרים בקערת מעבד מזון. דופק 3 עד 4 פעמים עד incorporated.
מוסיפים שמן זית ומים. הפעל מעבד מזון עד תערובת יוצרת כדור שרוכב סביב הקערה מעל הלהב, על 15 שניות. המשך עיבוד 15 שניות יותר.
העברת כדור בצק כדי משטח מקומח קלות ללוש פעם או פעמיים ביד עד כדור חלק נוצר. זה אמור לעבור את מבחן החלון. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים זוגיים ומניחים כל אחד במיכל מעדנייה בגודל רבע גלון או בשקית הקפאה עם מנעול רוכסן.
מניחים במקרר ולאפשר לעלות לפחות יום אחד, ועד
לפחות שעתיים לפני האפייה, מסירים את הבצק מהמקרר ומעצבים אותו לכדורים על ידי איסוף הבצק לתחתית וסוגרים אותו בצביטה. קמח היטב ומניחים כל אחד בקערת ערבוב בינונית נפרדת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומאפשרים לעלות בטמפרטורת החדר החם עד בערך הוכפל בנפח.
1 שעה לפני האפייה, להתאים מתלה תנור עם אבן פיצה למצב בינוני מחממים תנור ל 260°. להפוך כדור בצק יחיד החוצה על משטח קמח קל. בעדינות ללחוץ את הבצק לתוך מעגל 8 אינץ מחוספס, משאיר 1 אינץ ' חיצוני גבוה יותר מכל השאר. בעדינות למתוח את הבצק על ידי עטיפת פרקי אצבעות לתוך מעגל 12 עד 14 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה.
מורחים כ 2/3 כוס רוטב באופן שווה על פני השטח של הקרום, משאיר 1/2 עד 1-inch הגבול לאורך קצה. באופן שווה להפיץ 1/3 של גבינה על רוטב. החלקת פיצה על אבן אפייה ואופים עד גבינה מותכת עם כמה כתמים משחימים והקרום הוא חום זהוב ונפח, 12 עד 15 דקות בסך הכל.
העברה לחיתוך לוח, פרוסה, ומשרת באופן מיידי. חזור עם שני כדורי בצק שנותרו, רוטב שנותר, והגבינה שנותרה.