Tourtiers (French Pie)
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לך בצל, מלח, חזיר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Tourtiers (French Pie), עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), ו חזיר Aux Champignons (חזיר צרפתי עם פטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מערבבים יחד את חזיר הקרקע, ציפורן, קינמון, בצל, מלח, סלרי, עלה דפנה ומים. המים יעזרו לשבור את החזיר הגולמי. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך כ 3 שעות, או עד המים התאדו.
הסר מהחום וזרוק את עלה המפרץ.
לקראת סוף זמן בישול חזיר, מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר נפרד וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מכרז, כ 10 דקות.
לנקז ופירה תפוחי אדמה. כאשר בשר החזיר נעשה, מערבבים את פירה למחבת עד מעורבב באופן שווה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו שני 9 אינץ צלחות עוגה עם קרום תחתון. כפית כמויות שוות של בשר חזיר מילוי לתוך כל קרום. מכסים בקרום העליון וחליל הקצוות לאטום.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקרום הוא חום זהוב.