לחמניות צרפתיות למות
לחמניות צרפתיות To Die For נמשכות כשעתיים ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 134 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 7 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 657 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, שמן צמחי, מים חמים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותם היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר תזונה ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 43% . מתכונים דומים: לחמניות לחם צרפתי שום , לחמניות (לא) נקניקיות - לחמניות מאפה עדשים צרפתיות עם לה משומר ולחמניות עם תפוחי אדמה ממולאים, איך מכינים לחמניות .
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד מים חמים, שמרים וסוכר.
מניחים עד לקבלת קרם, כ-10 דקות.
לתערובת השמרים מוסיפים את השמן, המלח ו-2 כוסות הקמח. מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק מתרחק מדפנות הקערה. הופכים על משטח מקומח קלות, ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-8 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי. מכסים במגבת לחה ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
מרוקנים את הבצק, והופכים אותו על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים, ויוצרים כדורים עגולים.
מניחים על ניירות אפייה משומנים קלות במרחק של 2 ס"מ לפחות. מכסים את הלחמניות במגבת לחה ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
אופים במשך 18 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להזהבה.