Tyroshi Honeyfingers
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Tyroshi Honeyfingers. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 249 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חלב, ביצה, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: .
הוראות
בסיר בינוני, לטאטא את קמח 2/3 כוס קצת בכל פעם לתוך החלב הקר, כך שאין גושים.
מוסיפים 1 כף של השמן והשרי, ומבשלים על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, עד צורות דייסה עבה.
הסר את המחבת מן החום ולהמשיך לערבב בזריזות כדי לקרר את התערובת.
כאשר הדייסה פושרת, מוסיפים את הביצה ומערבבים במהירות עד שהוא מעורבב. מערבבים בצנוברים וקורטוב של קינמון ופלפל. מערבבים את קמח 3/4 כוס הנותרים כדי להפוך את הבצק כי הוא דביק אבל עדיין ניתן לטפל.
על לוח משוריין עם ידיים מקורנות, לחץ על הבצק החוצה למלבן בעובי 1/2 אינץ'; לחתוך אותו לרצועות בגודל אצבע.
מכסים את תחתית המחבת בשכבת שמן זית בעומק 1/2 אינץ'.
מחממים את השמן ומטגנים את רצועות הבצק עד שהן חומות זהובות ופריכות.
הסר את הרצועות המטוגנות לצלחת המכוסה במגבות נייר לניקוז. טובלים אותם בדבש ומפזרים עליהם קינמון וצנוברים.