קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Viognier-צדפות מאודות עם בייקון וגזר לבן

Viognier-צדפות מאודות עם בייקון וגזר לבן
מתכון זה של מזון ויין דורש חמאה, גזר לבן, שאלוט, וצדפות littleneck. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צדפות מאודות עם בייקון ובירה, צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה), ו צדפות מאודות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
על תבנית אפייה, לצחצח את הגזר הלבן עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הגזר הלבן, מסתובבים פעם או פעמיים, עד למכרז, כ -40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן רבע גזר לבן לאורכו ולפרוס אותם 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, במחבת גדולה, עמוקה, לבשל את הבייקון על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים את רצועות הבייקון על מגבות נייר; למחוק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
6
במחבת, להביא את Viognier לרתיחה עם חמאה ושאלות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שהם פותחים, 6 עד 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הצדפות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים את מרק הצדפות לתוך כוס מדידה. יש לשטוף את המחבת. לאט לאט לשפוך את מרק הצדפה בחזרה למחבת, לעצור לפני שאתה מגיע לחצץ בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את השמנת ומרתיחים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ 8 דקות. אם רוטב שמנת מפריד, להעביר לבלנדר ומחית עד חלקה, ואז להחזיר אותו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הגזר הלבן הקלוי, בייקון, עירית ואת הצדפות המבושלות בקליפות למחבת. מתבלים בנדיבות עם פלפל, מכסים ומביאים לרתיחה. כפית לתוך קערות רדודות, מפזרים קרקרים צדפות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.