קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

Zeppole עם רוטב שוקולד

Zeppole עם רוטב שוקולד
Zeppole עם רוטב שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 250 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח ים, קמח לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו "צפולי תפוחים עם רוטב נוטף ג'לי", Zeppole כתום ושוקולד, ו Chocolate Zeppole di San Giuseppe (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים שוקולד בקערה בינונית. Stircream ודבש בסיר קטן חום overmedium עד התערובת מתחילה בועה;לשפוך על שוקולד להקציף עד חלקה.תתחמם. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. כיסוי וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
בקערה של מערבל לעמוד בכושר עם משוט, לשלב קמח ואת 6המרכיבים הבאים. לנצח במהירות נמוכה עד doughforms. בהדרגה להוסיף חמאה, להכות untilabsorbed בין תוספות ו occasionallyscraping למטה הצדדים של קערה. Increasespeed בינוני ומכה עד חלקלקות, על 3 דקות. לגרד בצק ממשוט וצדדים של קערה. לכסות withplastic לעטוף; לתת לעלות במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים מספיק שמן לתוך עמוק, כבד 5 ליטר potto להגיע לעומק של 1 1/2"לצרף עמוק-frythermometer לצד סיר חום overmedium שמן חום עד שהוא מגיע 325°f. עבודה inbatches, טיפה בצק לתוך שמן על ידי heapingteepingspoonfuls (על סיבובים בקוטר 1").לבשל, להסתובב מדי פעם, עד זפולה aregolden ומבושל, על 4 דקות perbatch. באמצעות כפית מחוררת, העברהעינית מגבות נייר; ניקוז.לנפות אבקת סוכר מעל zeppole או putsugar בשקית נייר ולהוסיף zeppole; shakegently מעיל.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מגישים עם רוטב לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)