תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Avgolemono. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 268 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אורז, ביצה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. מתכונים דומים: Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono), Avgolemono, ו Soupan Avgolemono.
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
4
מוסיפים ציר עוף; מביאים לרתיחה. מערבבים באורז; להפחית את החום, ומבשלים 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
אורז
5
מערבבים מיץ, קורנפלור, מלח, פלפל וביצה בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. לאט לאט לשפוך ביצה לתוך תערובת מרק, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
פלפל
מרק
מיץ
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
מוסיפים עוף לתערובת מרק; מבשלים עד שהתערובת מתעבה ואורז נעשה (כ -3 דקות). למעלה עם פטרוזיליה ובזיליקום.