אבגולמונו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Avgolemono. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 268 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אורז, ביצה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. מתכונים דומים: Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono), Avgolemono, ו Soupan Avgolemono.
הוראות
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 2 דקות.
מוסיפים ציר עוף; מביאים לרתיחה. מערבבים באורז; להפחית את החום, ומבשלים 16 דקות.
מערבבים מיץ, קורנפלור, מלח, פלפל וביצה בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. לאט לאט לשפוך ביצה לתוך תערובת מרק, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים עוף לתערובת מרק; מבשלים עד שהתערובת מתעבה ואורז נעשה (כ -3 דקות). למעלה עם פטרוזיליה ובזיליקום.