אבוקדו, עוגת בננה מקורמלת
מתכון אבוקדו, עוגת בננה קרמל יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך סביב 1 שעה ו 30 דקות. מתאים ל-22 ומחירו 65 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חמאה, קינמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו צ'ילי דלעת עם אבואליטה שתי דרכים-קאפקייק ולא קאפקייק: זיווג הקאפקייקס הראשון שלי, עוגת בננה הטובה ביותר, ו עוגת בננה (מתכונים דומים).
הוראות
לקאפקייקס: חממו את התנור ל 325 מעלות פ.קו 2 תבניות אפיית קאפקייקס עם ספינות נייר.
מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח בקערה; מניחים בצד. מקציפים את הסוכר, החמאה והאבוקדו המחית עד לשילוב מלא בקערת מערבל המעמד. מקציפים פנימה את הווניל ואז מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת, מערבבים היטב לאחר כל תוספת.
מקציפים פנימה את חלב החמאה עם המיקסר במהירות נמוכה עד לאיחוד פשוט.
מוסיפים את תערובת הקמח. לאחר שכל הקמח משולב, הגבירו את מהירות הערבוב לבינונית והקציפו למשך 20 שניות יותר. היזהר לא לערבב יתר על המידה.
מחלקים את הבלילה בין התבניות ואופים עד להזהבה מלמעלה וקיסם עץ המוחדר במרכז יוצא נקי, כ-25 דקות. מצננים במחבתות על מדפי תיל למשך 10 דקות לפני היפוך, מסירים ניירות ומקררים לחלוטין.
לציפוי קרם החמאה: מקציפים את אבקת הסוכר וחלבוני הביצה כ -5 דקות במהירות בינונית-גבוהה בעזרת מערבל חשמלי. מחית את האבוקדו ומיץ הליים במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה לתערובת הלבנים ומקציפים עד לקבלת קרם מאוד, כ -10 דקות, ואז מוסיפים את האבוקדו ומיץ הליים ומערבבים היטב.
לשטרויזל: שמנת יחד את החמאה, הסוכר ומשחת השקדים בעזרת מערבל חשמלי.
מוסיפים את הווניל והקינמון ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח ושיבולת השועל הקלויה בקבוצות עד שמתחילים להיווצר פירורים גדולים.
לבננות המקורמלות: הכינו קרמל יבש על ידי שפיכת הסוכר בשכבה אחידה לסיר עם תחתית כבדה.
מחממים על אש בינונית עד שהקרמל מתחיל להמיס, דוחפים בעדינות את הסוכר לכיוון המרכז. ממשיכים לבשל, מערבבים רק מדי פעם, עד שהקרמל הופך לנחושת כהה, ודואגים שהקרמל לא יישרף.
מעבירים לקערה, מערבבים פנימה את הבננות עד לציפוי וקרמל, ואז מערבבים פנימה את החמאה, השמנת והקינמון.
מוציאים את מרכזי הקאפקייקס בעזרת כף מלון וממלאים בבננות המקורמלות. מצננים מעל את ציפוי האבוקדו-ליים, מפזרים את שטרויזל שיבולת השועל ומקשטים עם גרידת ליים מעל.