אבוקדו שום רזה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל שום רזה ממרח אבוקדו. מתאבן זה יש 195 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתכון טבעוני זה מגיש 9 . אם יש לכם מיץ ליים, שום נורה, ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. נסו ממרח אבוקדו רזה, ממרח אבוקדו רזה, ו ממרח אבוקדו רזה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בזהירות לקלף שכבות כמו נייר מן הנורה סביב שום, משאיר רק מספיק כדי להחזיק שיני שום יחד.
חותכים 1/4-עד 1/2 אינץ פרוסה מהחלק העליון של הנורה לחשוף שיני.
מקום לחתוך בצד על חתיכת 6 אינץ ' של נייר; לעטוף בבטחה בנייר כסף.
מניחים צלחת עוגה או צלחת אפייה רדודה.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שום רך כאשר פירסינג עם קיסם או מזלג. מגניב.
ספריי 2 יריעות עוגיות גדולות עם ספריי בישול.
חותכים כל טורטיה ל12 טריזים.
מניחים שכבה אחת על סדינים עוגיות. ספריי עם ספריי בישול.
אופים חשפו 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב בהיר פריך.
בקערה בינונית, אבוקדו מחית. מערבבים 1 כפית שום קלוי,* מיץ לימון, מלח, פלפל שחור ופלפל אדום. מערבבים בצל, עגבניות וכוסברה.
מגישים עם שבבי טורטייה אפויים וירקות לטבילה.