אבזם משמש ופטל
משמש & אבזם פטל הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 409 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם משמשים, קינמון, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: אבזם תפוח-משמש-ג'ינג'ר, אבזם דובדבן-פטל, ו משמש וגרנולה פטל עם יוגורט דבש פטל.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
חמאה קו הבסיס של פח 23cm מרובע. לתערובת הקרמבל, לשים 2 כפות קמח ו 25 גרם של החמאה עם סוכר דמררה וקינמון בקערה. לשפשף בין האצבעות שלך עד שהוא דומה פירורי לחם לחים.
להטות את הקמח והחמאה הנותרים ואת סוכר גלגלית, ביצים ווניל בקערה, ולאחר מכן לנצח עד משולב היטב. מקפלים קלות במחצית משמשים ופטל, ואז להפיץ על הפח מוכן.
לפזר על הפירות הנותרים, ואז מפזרים את תערובת הקרמבל.
אופים במשך 45-50 דקות עד הזהב אור, ואז מגניב במשך 10 דקות ולהסיר מן הפח.
חותכים לריבועים ומגישים חמים עם שמנת או גלידה לקינוח, או קר לתה.