אגוז אורן פריטטה אנדיב עם פצפוצים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? אגוז אורן ופריטטה אנדית עם פצפוצים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל, בייקון ברווז, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, חם בלגי Endive וסלט אגוז אורן, ו ארוגולה-סלט חי עם צנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת ללא מקל 8 אינץ', לדקלם עור ברווז או בייקון על חום בינוני כדי cracklings פריך.
הסר ולהניח בצד על מגבות נייר ושופכים את כל אבל 1 כף שומן ברווז.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מרכך (כ 8 עד 10 דקות).
מוסיפים צנוברים ועוטפים ומבשלים 2 דקות עד שהאנדיבים מתרככים.
מוסיפים ביצים וגבינה ומתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב בתערובת אגוז האורן. אפשר ביצים להגדיר על התחתונה על ידי בישול מבלי לערבב 2 דקות ומניחים בתנור. מבשלים 8 עד 9 דקות, או עד ביצים להגדיר אבל לא התייבשו.
הסר מהתנור, להעיף החוצה על צלחת ולאפשר להתקרר.
כדי לשרת רגיל, לחתוך לתוך טריזים כמו עוגה ומגישים, מפזרים על צנוברים cracklings או להשתמש כמו קונטורנו עבור צלחת צוואר ברווז ממולא.