קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

אגוז אורן פריטטה אנדיב עם פצפוצים

אגוז אורן פריטטה אנדיב עם פצפוצים
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? אגוז אורן ופריטטה אנדית עם פצפוצים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח ופלפל, בייקון ברווז, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, חם בלגי Endive וסלט אגוז אורן, ו ארוגולה-סלט חי עם צנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת ללא מקל 8 אינץ', לדקלם עור ברווז או בייקון על חום בינוני כדי cracklings פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר ולהניח בצד על מגבות נייר ושופכים את כל אבל 1 כף שומן ברווז.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מוסיפים בצל ומבשלים עד מרכך (כ 8 עד 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים צנוברים ועוטפים ומבשלים 2 דקות עד שהאנדיבים מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
5
מוסיפים ביצים וגבינה ומתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב בתערובת אגוז האורן. אפשר ביצים להגדיר על התחתונה על ידי בישול מבלי לערבב 2 דקות ומניחים בתנור. מבשלים 8 עד 9 דקות, או עד ביצים להגדיר אבל לא התייבשו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צנובריםצנוברים
גבינהגבינה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור, להעיף החוצה על צלחת ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
כדי לשרת רגיל, לחתוך לתוך טריזים כמו עוגה ומגישים, מפזרים על צנוברים cracklings או להשתמש כמו קונטורנו עבור צלחת צוואר ברווז ממולא.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
ברווז שלםברווז שלם