אגוז קוקוס, אגוז מקדמיה וקליפת שוקולד מריר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קוקוס, אגוז מקדמיה, קליפת שוקולד מריר. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פירורי שוקולד, מלח ים, אגוזי מקדמיה קלויים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו שוקולד מריר & Toffee Macadamia Bark, שוקולד מריר, קוקוס ומקדמיה אגוז טארט (Gf, Paleo, Vegan), ו קפה קלוי שקדים + קוקוס קלוי קליפת שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מיקרוגל 1 כוס 60% קקאו מריר מולים שוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל ב 1 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מורחים שוקולד נמס לתוך מלבן 8 1/2-x 7 אינץ '(בערך 1/4 אינץ') על גיליון אפייה מצופה נייר שעווה, באמצעות מרית אופסט.
מפזרים שוקולד עם 1/4 כוס קוקוס ממותק קלוי; 1/4 כוס קצוצה ללא מלח, אגוזי מקדמיה קלויים יבשים; וקמצוץ של מלח ים. מיקרוגל 3 כף. פירורי שוקולד לבן ו 1/2 כפית. שמן קנולה בקערה בטוחה למיקרוגל בגובה 1 דקה או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 15 שניות.
טפטוף על קליפת שוקולד. צ ' יל לנבוח 30 דקות או עד המשרד. לשבור לחתיכות.