קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

אגוזי לוז Dacquoise עם מוס שוקולד & אגוזי לוז מסוכרים

אגוזי לוז Dacquoise עם מוס שוקולד & אגוזי לוז מסוכרים
אגוזי לוז Dacquoise עם מוס שוקולד & אגוזי לוז מסוכרים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1588 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 97g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו סוכר על, אבנית, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד לבן קפוא ומיץ אגוזי לוז, אגוזי לוז Dacquoise, ו אגוזי לוז ושקדים Dacquoise.

הוראות

1
הכן את דפי האפייה: על שני גיליונות גדולים של קלף, השתמש בתבנית 8 אינץ '(מחבת טארט או מעגל עוגה הוא טוב) כדי לעקוב אחר שני עיגולים על כל גיליון, 1 אינץ ' זה מזה. טבול את הפינות של שני דפי אפייה עם חמאה. לחץ על כל גיליון קלף, מסומן בצד למטה, על תבנית אפייה כדי לגרום לזה להידבק.חמאה קלה וקמח הקלף.
מרכיבים שתצטרך
1
שלב את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח; שוט על מהירות בינונית עד קצף. הגדל את המהירות לגובה בינוני ובהדרגה להוסיף סוכר superfine 1/2 כוס. שוט עד פסגות מבריק וחלק בינוני נוקשה טופס. במהלך הפניות האחרונות לטאטא, להוסיף את הוניל ולהפוך את המהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2
בארבע או חמש תוספות, מקפלים בתערובת אגוז סוכר,מפזרים ולאחר מכן מתקפלים בעדינות כך שאתה לא להוציא את הקצף. צינור הדיסקים dacquoise ואופים עד פריך אבל עדיין חיוור:לגרוף את הבלילה dacquoise לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול 1/2 אינץ'. לדחוף את התערובת לכיוון הקצה ולסובב את התיק סגור. סדר את גיליונות parchmentcovered על משטח העבודה שלך. סמן את מרכז כל עיגול עם נקודה של הבלילה. החל במרכז, צינור מרנג בספירלה רציפה עד שאתה נוגע בקצה החיצוני. חזור עם שלושת העיגולים הנותרים. גם צינור כמה עוגיות ספירליות 3 אינץ'; אתה תשתמש אלה כדי לבדוק עבור doneness. להחליק כל פערים עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים בתנור המחומם עד הדיסקים מרגישים יבשים אבל עדיין חיוורים למדי. בדוק את התנור לאחר 20 דקות; אם בראונינג הוא לכאורה, להפחית את החום 121° ולהמשיך לאפות במשך כ 80 דקות. בסך הכל.
4
מבחן עבור doneness על ידי שבירת אחד מקורר עוגייה במחצית. אם הפריך באופן שווה לאורך כל, הדיסקים מוכנים. אם שלה עדיין קצת רך בפנים, אופים את הדיסקים על 10 דקות. ארוך יותר מבלי להעלות את החום. החלק את הקלף על מדפים. לקרר את הדיסקים לחלוטין ולאחר מכן לקלף בעדינות את הקלף. חתוך את שכבות העוגה: הגדר את תבנית האיתור שלך בעדינות על גבי כל דיסק. מבלי ללחוץ למטה, לחתוך מסביב לקצה עם סכין חיתוך חדה, גילוח משם קצוות לא אחידים (שמור את הקישוטים). אחסן את השכבות בין יריעות קלף במיכל אטום לאוויר עד שתרכיב את העוגה. לרסק את קישוטים דיסק לתוך פירורים גסים; להוסיף אותם האגוזים הקרקע שמורות.
מרכיבים שתצטרך
5
הפוך את מוס השוקולד: ממיסים את השוקולד והחמאה על פני מים רותחים. כאשר רוב השוקולד נמס, להסיר מהחום, לערבב עד חלקה, ולהניח בצד במשך כ 5 דקות כדי להתקרר עד 38° על מדחום מיידי לקרוא. הכה קשה עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
6
להקציף בארבעה חלמונים ביצה אחד בכל פעם. הניחו את התערובת בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
7
לנצח את ארבעה חלבונים ביצה עם מלח עד קצף. בהדרגה להוסיף את 3 Tbs. סוכר superfine ולהכות עד הלבנים הם מבריק וחלק בינוני-פסגות נוקשה טופס. המקצף צריך לסמן מסלולים בתערובת. כאשר השוקולד מרגיש מעט קריר יותר מטמפרטורת הגוף, מערבבים כרבע מהלבנים המוקצפים לתוך השוקולד כדי להאיר אותו. מקפלים את תערובת השוקולד הזו ללבנים הנותרים בשלוש או ארבע תוספות, מניחים את השוקולד על פני החלק העליון, מתקפלים בעדינות, מגרדים את הצדדים והתחתון לפי הצורך. בקערה צוננת עם מקצף צונן, מקציפים את הקרם עד פסגות המשרד טופס. במהלך הרגע האחרון, להוסיף את הוניל. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת שוקולד מקורר; קנס שלה אם שלה מעט מפוספס כאשר אתה עשית קיפול. מקררים, מכוסים, לפחות 3 שעות אבל לא יותר מ 2 ימים. זיגוג אגוזי לוז: בעדינות לתקוע קיסם עץ מחודד לתחתית של כל אגוז בנקודת מעט את הצומת המרכזי של האונות התחתונות כך האגוז רגיל לפצל. הכנס אותו רק מספיק כדי לתפוס או האגוז יתפצל. הכינו אמבט מים חמים רדוד.
מרכיבים שתצטרך
8
בסיר קטן ועמוק, מערבבים את הסוכר, המים והקרם של אבנית. הגדר מעל חום בינוני ומבשל, מתערבל אבל לא ערבוב, עד הסוכר הוא מומס והסירופ ברור. לשטוף את הצדדים מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. להעלות את החום בינוני גבוה ומרתיחים את הסירופ, מערבלים את המחבת אבל לא ערבוב. מבשלים עד הסירופ הופך ענבר אור, על 10 דקות. מיד להסיר את הסיר מהחום ולהגדיר אותו לאמבט המים.
מרכיבים שתצטרך
9
בואו לשבת עד מבעבע שוככת (לא יותר מ 15 דקות). להטות את המחבת בזהירות לטבול את האגוזים לתוך הסירופ, מתפתל כמו שאתה מסיר אותם. תקע אותם זקוף בתוך תפוח או קלקר לחסימה לייבוש, להיזהר לא לטפטף את הקרמל החם על האצבעות שלך. אם לח, לקרר את האגוזים והתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
10
להרכיב את השכבות לקשט את העוגה: לשים טיפה של מוס במרכז מעגל עוגת קרטון מצופה רדיד או תחתית מחבת טארט. מרכז דיסק דאקואז למעלה.
11
מורחים 3/4 כוס מוס על הדיסק. למעלה עם דיסק אחר וחזור עם כל הדיסקים( שמסתיימים בדיסק), וודא שהערימה ישרה. לאחר שימוש בכל הדיסקים, מקררים את העוגה ואת מוס שנותר כ -15 דקות כדי המשרד.
מרכיבים שתצטרך
12
מורחים כוס מוס סביב צד העוגה ועוד כוס מעל. אם העוגה מתחילה להמיס או להחליק כפי שאתה פרוסט זה, להחזיר אותו למקרר.
מרכיבים שתצטרך
13
לגרוף את תערובת פירור האגוז ולחץ אותו בעדינות על החלק התחתון של הצדדים העוגה, הולך שני שלישים של הדרך בכל רחבי העוגה.
14
להתאים שקית מאפה עם קצה כוכב 1/4 אינץ', למלא עם מוס כוס 3/4, צינור שתים עשרה 1/2 אינץ ' שושנות, במרווחים שווים, סביב קצה העליון העוגה. להכניס למקרר לפחות שעה (או עד 7 שעות).
15
ממש לפני ההגשה, מעל כל שושנה עם אגוזי לוז מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
16
חותכים את העוגה עם סכין חדה, דקה.
1
גודל
2
בהתבסס על שנים עשר מנות, קלוריות
1
430, שומן
2
33, קלוריות שומן
1
300, שומן רווי
2
15, חלבון
3
7, שומן חד רווי
4
12, פחמימות
5
105, כולסטרול
6
110, סיבים
7
צילום: מארק פרי
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
33, שומן רב בלתי רווי
2
2, נתרן