אגוזי מלך מסוכרים
אגוזי מלך מסוכרים הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap עם 8 מנות. בתוספת זו יש 385 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-29 גרם שומן למנה. תמורת $1.14 למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, חצאי אגוזי מלך, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 49%, וזה די טוב. מתכונים דומים: אגוזי מלך מסוכרים בקינמון, אגוזי מלך מסוכרים בקארי, וירוקי אביב עם אגסים, אגוזי מלך מסוכרים וגורגונזולה.
הוראות
מורחים אגוזי מלך בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 5 דקות או עד שהם מתחממים. מכסים ושומרים על חום.
בסיר גדול וכבד מערבבים את הסוכר, הקפה, הקינמון והמלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים, מבלי לערבב, עד שמדחום סוכריות קורא 250° (שלב הכדור הקשיח).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
הוסף אגוזי מלך חמים; לזרוק למעיל.
יוצקים לתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. מחבת; להפריד עם מזלג. מגניב. שומרים בכלי אטום במקרר.