אגס Mincemeat Turnovers
אגס Mincemeat Turnovers דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת סוכר, אגס, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% נסו פאי קציצות אגס, בשר טחון אגס, ו שטרודל אגס בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב הראשון 5 מרכיבים; להפריש.
כדי להכין מאפה, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים 1/2 כוס קמח, מי קרח וחומץ, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב כדי ליצור תרחיף.
שלב 1 1/2 כוסות קמח, אבקת סוכר, ומלח בקערה; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף slurry; לזרוק עם מזלג עד לח. בעדינות לחץ תערובת לתוך מעגל 4 אינץ'.
מניחים בצק על 2 יריעות של ניילון חופף מעט על משטח לח מעט. מכסים את הבצק עם 2 יריעות נוספות של ניילון נצמד.
רול בצק, עדיין מכוסה, לתוך מלבן 16 x 12 אינץ'. להחליק את הבצק על תבנית אפייה; מניחים במקפיא 10 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות. (שמור צונן עד מוכן לשימוש.)
הסר יריעות עליונות של ניילון נצמד.
מניחים את הבצק, ניילון נצמד, על משטח שטוח.
הסר גיליונות שנותרו של ניילון נצמד.
חותכים מאפה לתוך 12 (4 אינץ') ריבועים.
מקום על 1 כף מילוי למרכז של כל ריבוע. להרטיב את הקצוות של ריבועים עם 1 כף חלב; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. לחצו על הקצוות יחד עם מזלג לאטום, ויצרו משולש.
מניחים משולשים על תבנית אפייה גדולה.
מברשת צמרות עם 1 כף חלב; מפזרים באופן שווה עם סוכר מגורען.
אופים ב 400 במשך 18 דקות או עד הזהב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.