ברוקולי ראבה ופיצה גבינה
המתכון ברוקולי ראבה וגבינה פיצה יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 228 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו ברוקולי ראבה, גבינת פרמזן, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי קמח תירס כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו ברוקולי ראבה, גבינת עיזים ופיצה גרידת לימון, פיצה ברוקולי ראבה, ו פיצה מחבת ברוקולי ראבה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר וזורק קצוות קשים מגבעולי ראבה ברוקולי; קוצצים גס גבעולים, עלים ופרחים.
הביאו לרתיחה 3 כוסות מים במחבת טפלון גדולה.
מוסיפים ראבה ברוקולי; מבשלים 2 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ושוטפים במים קרים. יבש על מגבות נייר.
מפזרים נייר אפייה עם קמח תירס. מרדדים בצק על תבנית אפייה; טפיחה לתוך מלבן 12 - איקס 14 אינץ'. למעלה עם רוטב, ברוקולי ראבה, וגבינות.
אופים בחום של 400 למשך 15 דקות או עד שהקרום משחים קלות.
מפזרים את רצפת התנור במים 2-3 פעמים ליצירת אדים לקרום פריך יותר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. מזיי פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
מאזי פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
"הרבה בשר, פירות יער ושזיף אופי על האף והחיך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון דקדנטי שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- צופה ייןצבע: אדום ארגמני עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי גוונים קלים וחריפים.טעם: ההשפעה בפה היא חותכת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים בהם בולטים אלה רכים ומעוגלים היטב. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך שאינו שגרתי לקיאנטי קלאסיקו רגיל.