אגס ורוזמרין פוקצ'ה עם גבינת פונטינה
אגס המתכון ורוזמרין פוקצ'ה עם גבינת פונטינה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, גבינת פונטינה, מים חמים מאוד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: רוזמרין פטריות & גבינה בגריל פונטינה, פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה, ו פוקצ'ה עם בצל מקורמל, אגס וגבינה כחולה.
הוראות
מערבבים את התוכן של כיס קמח וחבילת שמרים בקערה גדולה. מערבבים במים 2 כפות שמן עד הבצק רך ועוזב בצד הקערה.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש על 5 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי, זרועים קמח נוסף במידת הצורך אם דביק. מכסים בקערה גדולה; תן לנוח 5 דקות.
גריז גיליון עוגיות גדול או 12 אינץ פיצה פאן עם כמות קטנה של שמן. לחץ על הבצק לתוך מעגל 12 אינץ ' על גיליון עוגיות. מכסים באופן רופף עם ניילון נצמד לרסס קל עם ספריי בישול ולתת לעלות במקום חם על 30 דקות או untildouble.
מחממים תנור ל-375 מעלות. בעדינות לעשות שקעים בבצק על 1 אינץ ' בנפרד עם אצבעות או ידית של כף עץ. בזהירות מברשת עם השמן שנותר.
מפזרים רוזמרין. מסדרים פרוסות אגס על הבצק.
אופים 15 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
מגישים חם או קר. כדי לשרת, לחתוך פוקצ ' ה לתוך 16 טריזים. פלחי פוקצ ' ה חלופיים עם פרוסות גבינה על מגש הגשה.