אגס טארט טאטין
צריך קינוח צמחוני? אגס טארט טאטין יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו אגס טארט טאטין, אגס טארט טאטין, ו אגס טארט טאטין (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 10 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם 1/2 כפות חמאה.
מפזרים 6 כפות סוכר למחבת. לסדר 7 חצאי אגס, לחתוך צדדים למעלה, במעגל במחבת; למקם חצי אגס שנותר במרכז. מכסים מחבת, ומניחים על אש בינונית-נמוכה. מבשלים, ללא ערבוב, במשך 15 דקות או עד תערובת סוכר הוא מבעבע וקרמל.
מניחים 1 1/2 כפיות חמאה ושמן בקערה. מיקרוגל גבוה במשך 30 שניות או עד שחמאה נמסה.
שכב 1 פילו גיליון אופקית על משטח עבודה שטוח; מברשת קלות עם תערובת חמאה.
מפזרים 2 כפיות סוכר באופן שווה על פילו.
מניחים את סדין פילו הבא אנכית על גבי הראשון. חזור על הנוהל פעמיים עם תערובת חמאה נותרת, סוכר, ופילו, מסתיים עם פילו. מקפלים קצוות כדי ליצור מעגל 9 אינץ'.
מניחים מעגל פילו במחבת מעל אגסים, לחיצה בעדינות.
אופים ב 400 במשך 16 דקות או עד מילוי הוא מבעבע, הקרום הוא השחמה.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מניחים צלחת במהופך על גבי מחבת; הפוך טארט על צלחת.
חתוך טארט ל6 טריזים. למעלה כל טריז עם 1 1/2 כפיות קרם frache.
הערה יין: התאמה זו טארט עם מוסקט דה Beames de Venise, 2006, מ Domaine Durban ($26). מלא ניחוח של אגסים והדרים מתוקים, החומציות המאוזנת והבהירה של היין היא טיפת זהב לניקוי חיך. -אלכסנדר ספצ ' ר