קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

אגס סקל שלוק עם רימון, גבינת קברלס וגלידת פלפל סצ'ואן

אגס סקל שלוק עם רימון, גבינת קברלס וגלידת פלפל סצ'ואן
צריך מנה צמחונית בצד? אגס סקל עלום עם רימון, גבינת קברלס, וגלידת פלפל סצ'ואן יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך קמח שקדים, גבינת cabrales, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם, קברלס גבינה סופלה עם סלט אגס אנדיב ואסיה, ו מתכון אגס עלומה רימון {שתף את שולחן החג שלנו} (מתכונים דומים).

הוראות

1
גלידת פלפל סצ ' ואן
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2
בסיר בינוני, לשלב את החלב, שמנת, ו peppercorns ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד התערובת מגיעה לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר את המחבת מהחום, לכסות, ולאפשר להחדיר במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים את תערובת החלב ומחזירים אותו לסיר. לחמם עד התערובת רק מתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
הסר מהחום.
6
בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר במרץ עד חיוור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לטאטא על 1/2 כוס של תערובת חלב חם לתוך החלמונים, ואז להחזיר את התערובת לסיר עם תערובת החלב הנותרת ולבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כפית עץ, עד שהוא מתעבה מספיק כדי מעיל את החלק האחורי של הכף ומגיע 79° (79°C) על מדחום מיידי לקרוא; לא נותנים את התערובת לרתוח, או חלמוני ביצה יהיה להתקפל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
הסר את הסיר מהחום. להעביר את בסיס הגלידה דרך מסננת בסדר רשת לקערה. מניחים את הקערה באמבט קרח ומערבבים לעתים קרובות עד הקור. מכסים את הקערה ומקררים את בסיס הגלידה לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לעבד את הבסיס במכונת גלידה על פי הוראות היצרן (להיזהר לא overchurn הגלידה או שזה יהיה מגורען).
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
מעבירים את הגלידה למכולה אטומה ומקפיאים עד שמוכנים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
11
אגסים שלוקים עם רימון
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
12
בסיר בינוני, להביא את מיץ הרימון ופלפל שחור לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
13
הוסף את האגסים ולהפחית את החום בינוני נמוך. לחלוט את האגסים במיץ רותח עד מכרז, על 15 דקות. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
14
להעביר את האגסים, עדיין בנוזל, למיכל אטום ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
15
רוטב רימון
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
16
יוצקים את הנוזל הלא חוקי בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. המשך להרתיח את הנוזל עד שהוא מופחת בחצי, כ -15 דקות. להעביר את הסירופ דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה מגניב.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
יהלומים שקדים אפויים
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
18
מחממים התנור ל 191° (191°C). מעיל התחתון ואת הצדדים של 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב יחד את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד שמנת מעורבב היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
20
מוסיף את קמח השקדים ומערבבים עד מעורבב. להפחית את מהירות המיקסר בינוני נמוך ולהוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
21
מוסיף את הקמח ומערבבים עד מעורבב. לגרד את תערובת השקדים למחבת מוכנה, להחליק אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
22
אופים במשך 18 עד 22 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
23
מניחים את המחבת על מתלה תיל להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
24
באמצעות 2 אינץ 'ארוך על ידי 1 אינץ' רחב יהלום בצורת חותך, לגזור 8 יהלומים של קרם שקדים אפוי. לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
25
הרכבה
26
חותכים כל אגס עלומה עם רימון במחצית לרוחב ולהסיר את הליבות מן החצאים התחתונים.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
27
מניחים כל אגס התחתון עומד על צלחת העליון עם פרוסת גבינת Cabrales. החלף את צמרות האגסים. זיגוג האגסים עם קצת רוטב הרימון, לתת חלק מהרוטב לטפטף על הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
רימוןרימון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
28
מקום
29
יהלום שקדים אפוי על כל צלחת וגלידת פלפל סצ ' ואן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
30
Reprinted with permission from the publisher, Houghton Mifflin Harcourt, from Payard Derents by Francois Payard with Tish Boyle. צילום: Rogerio Voltan. זכויות יוצרים © 2013.