אגס סקל שלוק עם רימון, גבינת קברלס וגלידת פלפל סצ'ואן
צריך מנה צמחונית בצד? אגס סקל עלום עם רימון, גבינת קברלס, וגלידת פלפל סצ'ואן יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך קמח שקדים, גבינת cabrales, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סקל אגס טארט עם פואר ויליאם קרם, קברלס גבינה סופלה עם סלט אגס אנדיב ואסיה, ו מתכון אגס עלומה רימון {שתף את שולחן החג שלנו} (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את החלב, שמנת, ו peppercorns ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד התערובת מגיעה לרתיחה עדינה.
הסר את המחבת מהחום, לכסות, ולאפשר להחדיר במשך 20 דקות.
מסננים את תערובת החלב ומחזירים אותו לסיר. לחמם עד התערובת רק מתחיל לרתוח.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר במרץ עד חיוור.
לטאטא על 1/2 כוס של תערובת חלב חם לתוך החלמונים, ואז להחזיר את התערובת לסיר עם תערובת החלב הנותרת ולבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כפית עץ, עד שהוא מתעבה מספיק כדי מעיל את החלק האחורי של הכף ומגיע 79° (79°C) על מדחום מיידי לקרוא; לא נותנים את התערובת לרתוח, או חלמוני ביצה יהיה להתקפל.
הסר את הסיר מהחום. להעביר את בסיס הגלידה דרך מסננת בסדר רשת לקערה. מניחים את הקערה באמבט קרח ומערבבים לעתים קרובות עד הקור. מכסים את הקערה ומקררים את בסיס הגלידה לפחות 4 שעות.
לעבד את הבסיס במכונת גלידה על פי הוראות היצרן (להיזהר לא overchurn הגלידה או שזה יהיה מגורען).
מעבירים את הגלידה למכולה אטומה ומקפיאים עד שמוכנים לשרת.
בסיר בינוני, להביא את מיץ הרימון ופלפל שחור לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף את האגסים ולהפחית את החום בינוני נמוך. לחלוט את האגסים במיץ רותח עד מכרז, על 15 דקות. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר.
להעביר את האגסים, עדיין בנוזל, למיכל אטום ומקרר עד מוכן לשרת.
יוצקים את הנוזל הלא חוקי בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. המשך להרתיח את הנוזל עד שהוא מופחת בחצי, כ -15 דקות. להעביר את הסירופ דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה מגניב.
מחממים התנור ל 191° (191°C). מעיל התחתון ואת הצדדים של 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב יחד את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד שמנת מעורבב היטב, על 2 דקות.
מוסיף את קמח השקדים ומערבבים עד מעורבב. להפחית את מהירות המיקסר בינוני נמוך ולהוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מוסיף את הקמח ומערבבים עד מעורבב. לגרד את תערובת השקדים למחבת מוכנה, להחליק אותו לתוך שכבה אפילו.
אופים במשך 18 עד 22 דקות, או עד חום זהוב.
מניחים את המחבת על מתלה תיל להתקרר לחלוטין.
באמצעות 2 אינץ 'ארוך על ידי 1 אינץ' רחב יהלום בצורת חותך, לגזור 8 יהלומים של קרם שקדים אפוי. לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.
חותכים כל אגס עלומה עם רימון במחצית לרוחב ולהסיר את הליבות מן החצאים התחתונים.
מניחים כל אגס התחתון עומד על צלחת העליון עם פרוסת גבינת Cabrales. החלף את צמרות האגסים. זיגוג האגסים עם קצת רוטב הרימון, לתת חלק מהרוטב לטפטף על הצלחות.
יהלום שקדים אפוי על כל צלחת וגלידת פלפל סצ ' ואן.
Reprinted with permission from the publisher, Houghton Mifflin Harcourt, from Payard Derents by Francois Payard with Tish Boyle. צילום: Rogerio Voltan. זכויות יוצרים © 2013.