אגסים עלומים עם קרם הל
אגסים עלומים עם קרם הל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שעועית וניל, סוכר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: ריזלינג אגסים עלומים עם קרם הל, אגסים עלומים עם הל וזעפרן, ו אגסים עלומים ביין אדום, הל וכתום.
הוראות
כדי להכין אגסים, עובד עם אגס 1 בכל פעם, להחזיק אגס, גזע בצד למטה, ביד 1. הפוך 3 או 4 חתכים מהירים לתוך אגס מלמטה, באמצעות baller מלון (לא להסיר גזע). במידת הצורך, לחתוך על 1/4 אינץ ' מבסיס של כל אגס כך שהם ישבו שטוחים כאשר שירת.
שלב 3 כוסות מים הבא 5 מרכיבים (באמצעות יין) בתוך סיר גדול על חום בינוני; להביא מבשלים. מבשלים 6 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב מדי פעם.
להוסיף אגסים. באמצעות מלקחיים, מניחים צלחת נקייה קטנה על גבי אגסים כדי לשקול אותם. חזור לרתיחה; לבשל 15 דקות או עד מכרז.
הסר סיר מחום; תערובת מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה 4 שעות או עד לילה (לא להסיר צלחת).
כדי להכין קרם, להמיס גלידה בסיר כבד קטן על אש בינונית נמוכה.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף הל; לבשל 2 דקות או עד ריחני, רועד פאן לעתים קרובות. מערבבים הל לתוך גלידה מומסת; לבשל מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מסננים תערובת דרך מסננת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים. קרם מגניב לטמפרטורת החדר; כיסוי וצינה.
הסר את הצלחת מן אגסים צוננים.
הסר אגסים מנוזל עם כפית מחוררת; להשליך נוזל. כפית על 2 1/2 כפות שמנת על החלק התחתון של כל 6 צלחות קינוח קטנות או קערות רדודות; העליון כל מנה עם אגס 1.
מקשטים עם ענפי מנטה והל טחון, אם תרצה.