קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
מגזין

אגסים עם קומפוט טלמה ותאנה

אגסים עם קומפוט טלמה ותאנה
איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. אם יש לכם אגסים anjou, תאנים, נמל tawny, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו אפל אגסים ותאריכים Chutney / Compote, אספרגוס וטלם טארט, ו ברוסקטה צלויה עם טלמי, דבש ותאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב פורט ותאנים בסיר קטן; לבשל, מכוסה, על אש נמוכה 45 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום; תן לעמוד 20 דקות.
3
מסדרים 4 פרוסות אגס על כל אחד 6 צלחות קינוח; העליון כל מנה עם פרוסת גבינה 1. מחלקים את קומפוט התאנה באופן שווה בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש