אגסים קלויים עם גבינה כחולה
אגסים קלויים עם גבינה כחולה נטול גלוטן, תוספת. מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.26 דולר למנה. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם אגסים אך אנג'ו, סיידר תפוחים, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 62%. מתכונים דומים: אגסים קלויים עם חמוציות, גבינה כחולה ואגוזי מלך, סלט ירוק עם אגסים קלויים וגבינה כחולה, ו אגסים עם גבינה כחולה ופרושוטו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מקלפים את האגסים ופורסים אותם לאורכם לחצאים. בעזרת סכין קילוף חדה קטנה וכדור מלון, הוציאו את הליבה והזרעים מכל אגס והשאירו באר עגולה למילוי. חתוך פרוסה קטנה מהצדדים המעוגלים של כל חצי אגס כך שהם יושבים בתבנית האפייה מבלי להתנדנד. זורקים את האגסים עם מעט מיץ לימון כדי למנוע מהם להשחים. מסדרים אותם, בצד הליבה כלפי מעלה, בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את האגסים בנוחות.
זורקים בעדינות את הגבינה הכחולה המתפוררת, החמוציות המיובשות ואגוזי המלך יחד בקערה קטנה. מחלקים את התערובת בין האגסים, תולים אותה על גבי הכניסה.
באותה קערה קטנה, שלבו את סיידר התפוחים, הנמל והסוכר החום, תוך ערבוב להמסת הסוכר.
יוצקים את התערובת מעל האגסים ומסביבם.
אופים את האגסים, מתבשלים מדי פעם בתערובת הסיידר, למשך 30 דקות, או עד שהם רכים. מניחים בצד עד חם או בטמפרטורת החדר.
רגע לפני ההגשה מקציפים בקערה גדולה את שמן הזית, 1/4 כוס מיץ הלימון ו -1 / 4 כוס מנוזל הבליטה. מחלקים את ארוגולה בין 6 צלחות ומעל כל אחד עם חצי אגס.
מזלפים כל אגס עם מעט מנוזל הבליטה, מפזרים מלח ומגישים חם.