אגסים שלוקים בחורף
אגסים עלומים החורף עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו סוכריות קינמון, גרידת לימון, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, אגסי חורף, ו אגסים שלוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים אגסים, משאירים גבעולים שלמים; מניחים בצד.
מחממים מים רותחים בסיר 3 ליטר; להסיר מן החום.
להוסיף שקיות תה; תן תלול 10 דקות. לסחוט תה משקיות תה; להשליך שקיות. מערבבים מיץ וסוכריות לתה.
חום מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד סוכריות נמסים.
מסדרים אגסים זקוף וקרוב זה לזה בסיר.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים כ 20 דקות, רוטב כפית על אגסים מדי פעם, עד אגסים רכים כאשר פירסינג עם קצה סכין חדה.
הסר אגסים מסירופ. לבשל סירופ על חום בינוני-גבוה על 25 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה.