אגרוף כואב
אגרוף כואב יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 315 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. אם יש לך מקלות קינמון, סירופ פשוט, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פונץ ' רום, פונץ ' רום, ו פונץ ' רום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תרמילי אגוז מוסקט במפית בד ולשבור אותם לחתיכות עם פטיש או חפץ קהה אחר.
שלב את מוסקט, allspice, וקינמון בסיר נירוסטה גדול על חום בינוני. בצע את ההוראות בעמוד 20 כדי טוסט התבלינים עד ארומטי, על 5 דקות.
מוסיפים את המיצים ומביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד התערובת מופחתת על ידי שליש, על 30 דקות.
הסר את הסיר מהחום וסנן את הנוזל דרך מסננת או chinois רשת עדינה לתוך מיכל גדול מספיק כדי להחזיק את כל האגרוף. זרוק את התבלינים.
מוסיפים את היין, הקוניאק והרום ומערבבים היטב.
מוסיפים את הסירופ הפשוט 1 כוס בכל פעם עד הטאנינים מאולף.
מוסיפים את פרוסות התפוז, מכסים את המיכל, ומניחים במקרר כדי להירגע. כדי לשרת, להעביר את התערובת לקערת אגרוף זכוכית גדולה עם מצקת.
Reprinted with permission from Artisanal Cocktits: Drinks Inspired by The Seasons from the Bar at Cyrus by Scott Beattie, (C) © 2008 Ten Speed PressA native of San Francisco, סקוט ביטי טיפל בבר Postrio, Azie, ו-Napa Valley ' s Martini House בטרם נבחר לעצב את תוכנית הקוקטיילים במסעדת Healdsburg, קליפורניה, deep in Sonoma wine country. בין פרסומים נוספים הוא צורף ל-Gourmet, Gq Food & Wine, San Francisco Chronicle ו-Bon Appétit. סקוט גר בהילדסבורג.