אודון יפני עם מרק פטריות סויה עם פטריות מוקפצות וכרוב (טבעוני)
אם יש לך שמן צמחי, פטריות יער, מירין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אודון עם מרק פטריות, כרוב ובטטות, אודון עם מרק פטריות, כרוב ובטטות, ו אטריות אודון עם פטריות שיטאקה במרק זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב פטריות woodear ו morels בסיר בינוני לכסות עם 1 1/2 ליטר מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת לנוח 10 דקות בעוד פטריות rehydrate.
בינתיים, לקרוע את המרכז הקשה נובע פטריות יער ולהשליך. פרוס עצים ומורל לרצועות ולהעביר לקערה קטנה. פורסים פטריות טריות ומוסיפים לקערה (אם משתמשים ב-enoki, שומרים בנפרד). דק לחתוך בצל ירוק נשאר צמרות ולהניח בצד.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. דוד & נדיה Chenin בלאן עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.