קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

אווז חג המולד של שירלי בלבואה

אווז חג המולד של שירלי בלבואה
צריך תוספת חלבית חינם וצמחונית? אווז חג המולד של שירלי בלבואה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 28 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציר עוף, קמח, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חג המולד - Pinwheels תאריך אגוז של שירלי, אווז צלוי לחג המולד, ו האווז של חג המולד..

הוראות

1
בזהירות לדקור את עור האווז מכל הצדדים עם שיפוד, לטפל כדי למנוע פירסינג הבשר. ממלאים סיר גדול מספיק כדי להחזיק את האווז 2/3 מלא מים, ולהביא לרתיחה. לצלול צד צוואר ציפור למטה במשך 1 דקה, עד עור ברווז להתעורר על האווז. הפוך את זנב האווז למטה וחזור על התהליך.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר אווז מהסיר, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מניחים את השד על מדף במחבת צלייה גדולה. הגדר במקרר, חשוף, לייבש את העור במשך 24 עד 48 שעות.כאשר מוכן לצלות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
תוציא את האווז מהמקרר. אמנם זה עדיין קר להשתמש בסכין חדה לחתוך דפוס חשיש צלב בעור השד, דואג להימנע חיתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
תן לאווז להגיע לטמפרטורת החדר לפני שימשיך.מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מפזרים את האווז פנימה והחוצה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אווז שלםאווז שלם
7
מניחים את המרווה ואת כבד אווז בחלל. חותם חללים עם חוט מטבח, ומניח את השד אווז בצד על מדף במחבת צלייה.עוף צלוי 1 ½ שעות בתנור שחומם מראש; לא לפתוח את דלת התנור במהלך תקופה זו. לאחר זמן זה אתה יכול למרוח לעתים קרובות ככל שאתה רואה לנכון. השתמש baster כדי להסיר קצת שומן אם יותר מ ½ אינץ ' מצטבר בכל עת במהלך הבישול. המשך צלייה 1 שעה (2 ½ hrs סך), או עד הטמפרטורה הפנימית כאשר נבדק עם מדחום בשר הגיע 180 מעלות F. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
אווז שלםאווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
BasterBaster
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר אווז מהתנור, ולהעביר למחבת גדולה יותר. חזור לתנור למשך 15 דקות כדי לפריך ולחמם את הציפור. תוציא את האווז, ותעביר אותו למגש. השתמש בספל קפה או קערה קטנה כדי לרומם את קצה הזנב קצת. זה מגביר את הטעם בכך שהוא מאפשר למיצים לזרום למטה דרך בשר השד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
אווז שלםאווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תן את שאר האווז במצב זה מכוסה באופן רופף בנייר כסף לפחות 30 minutes.To להכין רוטב, לשפוך את כל מיצי המחבת. הצבת אותם לתוך מפריד שומן עד שאתה מסוגל לשפוך את השומן.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים את הנוזל הנותר בחזרה למחבת הקלייה המקורית להגדיר מעל 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מערבבים ב 2/3 כוס שרי יבש, ו 2 כפות קמח. לגרד את המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שרי יבששרי יבש
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
שלב את הטפטוף הזה עם מרק זבובי תוצרת בית או חנות קנה ציר עוף כדי להפוך את רוטב לאווז ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות