קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

אווז חג המולד של שירלי בלבואה

אווז חג המולד של שירלי בלבואה
צריך תוספת חלבית חינם וצמחונית? אווז חג המולד של שירלי בלבואה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 28 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציר עוף, קמח, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חג המולד - Pinwheels תאריך אגוז של שירלי, אווז צלוי לחג המולד, ו האווז של חג המולד..

הוראות

1
בזהירות לדקור את עור האווז מכל הצדדים עם שיפוד, לטפל כדי למנוע פירסינג הבשר. ממלאים סיר גדול מספיק כדי להחזיק את האווז 2/3 מלא מים, ולהביא לרתיחה. לצלול צד צוואר ציפור למטה במשך 1 דקה, עד עור ברווז להתעורר על האווז. הפוך את זנב האווז למטה וחזור על התהליך.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר אווז מהסיר, ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מניחים את השד על מדף במחבת צלייה גדולה. הגדר במקרר, חשוף, לייבש את העור במשך 24 עד 48 שעות.כאשר מוכן לצלות.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
תוציא את האווז מהמקרר. אמנם זה עדיין קר להשתמש בסכין חדה לחתוך דפוס חשיש צלב בעור השד, דואג להימנע חיתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
תן לאווז להגיע לטמפרטורת החדר לפני שימשיך.מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מפזרים את האווז פנימה והחוצה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אווז שלםאווז שלם
7
מניחים את המרווה ואת כבד אווז בחלל. חותם חללים עם חוט מטבח, ומניח את השד אווז בצד על מדף במחבת צלייה.עוף צלוי 1 ½ שעות בתנור שחומם מראש; לא לפתוח את דלת התנור במהלך תקופה זו. לאחר זמן זה אתה יכול למרוח לעתים קרובות ככל שאתה רואה לנכון. השתמש baster כדי להסיר קצת שומן אם יותר מ ½ אינץ ' מצטבר בכל עת במהלך הבישול. המשך צלייה 1 שעה (2 ½ hrs סך), או עד הטמפרטורה הפנימית כאשר נבדק עם מדחום בשר הגיע 180 מעלות F. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
אווז שלםאווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חוט קצביםחוט קצבים
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
BasterBaster
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
הסר אווז מהתנור, ולהעביר למחבת גדולה יותר. חזור לתנור למשך 15 דקות כדי לפריך ולחמם את הציפור. תוציא את האווז, ותעביר אותו למגש. השתמש בספל קפה או קערה קטנה כדי לרומם את קצה הזנב קצת. זה מגביר את הטעם בכך שהוא מאפשר למיצים לזרום למטה דרך בשר השד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
אווז שלםאווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
תן את שאר האווז במצב זה מכוסה באופן רופף בנייר כסף לפחות 30 minutes.To להכין רוטב, לשפוך את כל מיצי המחבת. הצבת אותם לתוך מפריד שומן עד שאתה מסוגל לשפוך את השומן.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים את הנוזל הנותר בחזרה למחבת הקלייה המקורית להגדיר מעל 2 מבערים.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
11
מערבבים ב 2/3 כוס שרי יבש, ו 2 כפות קמח. לגרד את המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שרי יבששרי יבש
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
שלב את הטפטוף הזה עם מרק זבובי תוצרת בית או חנות קנה ציר עוף כדי להפוך את רוטב לאווז ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלםאווז שלם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות