קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות26
מגזין

אוכל רחוב בנגקוק, דגים פריכים וסלט מנגו ירוק

אוכל רחוב בנגקוק, דגים פריכים וסלט מנגו ירוק
הדגים הפריכים של אוכל רחוב בנגקוק וסלט מנגו ירוק עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 869 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פורל, מיץ ליים, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלט פפאיה ירוק של אוכל רחוב בנגקוק, סלט דגים פריך עם בצל אדום, מנגו, ויניגרט סויה ליים, ו שפמנון פריך וסלט מנגו ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקות את הדגים (scaled, עקור ושטף), לטפוח יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
צלי בתנור (375°F) על מתלה עד יבש למדי. השאר לקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר עצמות וכל חתיכות קשות. להתמזג עם פורל ומלח במעבד מזון עד לתערובת היא זו של פירורי לחם. דופק עד לתערובת יש בדיוק את המרקם הנכון. בסדר מדי, וזה לא יהיה אשכול כאשר הוא צ ' יפס; גס מדי, וזה יהיה להקשיח יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פורלפורל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
להביא הרבה שמן בווק לטמפרטורה בינונית-גבוהה. הטמפרטורה הנכונה חשובה. נסה אצווה ראשונה ולהתאים את החום במידת הצורך. חם מדי, הדג יישרף; קריר מדי הקולגן בדגים לא יבשל מהר מספיק כדי להחזיק את הדגים יחד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קולגןאבקת קולגן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מטגנים בשמן עמוק קומץ בכל פעם. לאחר מפסיק קצף, עובש הדגים יחד על ידי דוחף את פירורי הדגים אחד כלפי השני.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
תנו לקולגן לעשות את העבודה ותראו שהוא יוצר אשכול, עוגת דגים. כאשר הוא מריח מבושל, להתהפך עד הזהב בצבע.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קולגןאבקת קולגן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
להסיר ולנקז. תן שמן קצת זמן לחמם ולחזור על התהליך הזה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
עבור ההלבשה, לשלב את מיץ לימון, צ ' ילי, רוטב דגים, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
לקלף את המנגו לגרוס דק.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
10
מערבבים את שאלוט, מנגו, בוטנים, מנטה, כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
11
מוסיפים את עוגת הדגים וצ ' ילי גדול בעת השימוש.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
יוצקים מעל ההלבשה ומגישים מיד.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.