אבזם אוכמניות ואננס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 199 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לך קינמון טחון, אוכמניות, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו אוכמניות-אבזם אננס, אבזם אננס אוכמניות, ו אבזם אוכמניות הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350ºF. בקערה גדולה, לערבב את כל חומרי המילוי למעט אננס אוכמניות עם כף עד מעורבב היטב. מקפלים באננס אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים דומים פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מפזרים מעל תערובת אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
6
אופים 45 עד 50 דקות או עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בינתיים, בסיר 1 ליטר, לערבב סוכר חום קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים מספיק מים למיץ אננס שמור למדוד 2/3 כוס; מערבבים לתוך תערובת סוכר חום. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שחין תערובת. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים במיץ לימון.