אוכמניות בג'לי מוסקט
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם מים, שמנת כבדה, מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: אוכמניות בג'לי מוסקט, ריבס וג'לי מוסקט, ו ברי-גביעי יין מוסקט.
הוראות
מחלקים את האוכמניות בין 6 כוסות; אני משתמש בתחתיות שמפניה מיושנות עם תשואה של כ כוס כל אחד.
משרים את יריעות הג ' לטין בצלחת של מים קרים במשך 5 דקות.
שים את היין, מים, סוכר, ומיץ ליים בסיר, לשים על החום, ומערבבים לפזר את הסוכר. מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך 1 דקה לפני הסרת המחבת מהחום.
סוחט את גליונות הג ' לטין ומניח בכוס.
לטאטא סביב כוס של הנוזל החם לתוך יריעות ג 'לטין בכוס שלהם לפני לשפוך את תערובת ג' לטין ונוזל לתוך המחבת של נוזל חם, לטאטא היטב לערבב. אפשר להתקרר קצת.
יוצקים את הנוזל על האוכמניות במשקפיים שלהם ומקררים עד שנקבע, 34 שעות תלוי כמה קר המקרר שלך, או לילה.
מגישים עם קצת שמנת בקנקן, בנפרד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;