קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
מגזין

אוכמניות בג'לי מוסקט

אוכמניות בג'לי מוסקט
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם מים, שמנת כבדה, מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: אוכמניות בג'לי מוסקט, ריבס וג'לי מוסקט, ו ברי-גביעי יין מוסקט.

הוראות

1
מחלקים את האוכמניות בין 6 כוסות; אני משתמש בתחתיות שמפניה מיושנות עם תשואה של כ כוס כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
2
משרים את יריעות הג ' לטין בצלחת של מים קרים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
שים את היין, מים, סוכר, ומיץ ליים בסיר, לשים על החום, ומערבבים לפזר את הסוכר. מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך 1 דקה לפני הסרת המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
4
סוחט את גליונות הג ' לטין ומניח בכוס.
מרכיבים שתצטרך
5
לטאטא סביב כוס של הנוזל החם לתוך יריעות ג 'לטין בכוס שלהם לפני לשפוך את תערובת ג' לטין ונוזל לתוך המחבת של נוזל חם, לטאטא היטב לערבב. אפשר להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים את הנוזל על האוכמניות במשקפיים שלהם ומקררים עד שנקבע, 34 שעות תלוי כמה קר המקרר שלך, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים עם קצת שמנת בקנקן, בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
8
מאמר var
9
Type_27_data = {};
10
מאמר
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;