אוכמניות לקפל מעל פנקייק
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לך קמח, אוכמניות, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: אוכמניות קיפול על עוגת קפה, פנקייק אוכמניות Strawblunkleberry (תות אוכמניות מפזרים פנקייק), ו פנקייק שמנת חמוצה אוכמניות עם רוטב אוכמניות.
הוראות
מערבבים ביצים, גבינת קוטג', קמח, שמן, אבקת אפייה, וניל ומלח בבלנדר. כיסוי להתמזג במהירות גבוהה במשך 1 דקה. לגרד את הצד של מיכל בלנדר להתמזג במשך כמה שניות יותר. לחלופין, לשלב מרכיבים בקערה להכות היטב עם מיקסר חשמלי.
עבור כל פנקייק, יוצקים 1 / 4cup הבלילה לתוך מחבת משומנת קלות או מחבת על אש בינונית גבוהה. מבשלים עד בועות להתחיל להופיע, ואז להעיף ולבשל את הצד השני.
מערבבים אוכמניות, סוכר, מים, קורנפלור וקינמון בסיר גדול. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס; להמשיך לבשל במשך כמה דקות עד התערובת מעובה מעט. לשמור על רוטב חם בעת הכנת פנקייק.
כדי לשרת, כפית על 2 כפות רוטב אוכמניות על חצי אחד של כל פנקייק. מקפלים פנקייק על תערובת אוכמניות.