אוכמניות-עוגת פודינג לימון
עוגת פודינג אוכמניות ולימון עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חלב חמאה, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת פודינג לימון אוכמניות, עוגת גבינה עם אוכמניות, לימון ו Gingersnap פודינג, ו עוגת לימון אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 2/3 כוס סוכר מגורען, מלח ואגוז מוסקט בקערה גדולה; מוסיפים חלב חמאה, רינד, מיץ, מרגרינה וחלמון ביצה, ערבוב עם קצף עד חלקה.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף.
הוסף 1/4 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת חלב חמאה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת. מקפלים באוכמניות.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים במחבת אפייה גדולה יותר; מוסיפים מים חמים למחבת גדולה יותר לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.