אוכמניות פירור ברים
צריך מתאבן צמחוני? אוכמניות פירור ברים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, שקדים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו אוכמניות פירור ברים, אוכמניות פירור ברים, ו אוכמניות פירור ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. butter bottomof 13x9x2-inch מתכת תבנית אפייה.
לטאטא קמח, שיבולת שועל, סוכר, מלח, וקינמון בקערה גדולה.
הוסף 1 כוס חמאה; לשפשף עם קצות אצבעותמיקס מקלות יחד בגושים קטנים.
להעביר 2 כוסות לקערה בינונית; לערבב בשניות ושמורה לציפוי.
העיתונות הנותרים פירור תערובת אפילובתחתית מחבת מוכן.
אופים זהב crustuntil ופשוט המשרד לגעת, על 22minutes. מגניב 10 דקות.
מערבבים את כל החומרים במדיום.
מורחים באופן שווה על פני קרום במחבת, אזפרינקל שמורות ציפוי מעל.
אופים ברים עד מילוי בועות עבה אטדגיס וציפוי הוא חום זהוב, על 40minutes; מגניב במחבת על מתלה.
לחתוך לאורךהואב 4 רצועות, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה לתוך 6pieces, ויוצרים 24 ברים.
הברים האלה שמחים ביום שהם אפויים. אם אתה רוצה לקבל יתרון על המתכון, thecrust וציפוי פירור יכול להיעשות שני ימים קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.