אוכמניות פריך אני
אוכמניות פריך אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו קמח, חלב, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: הטוב ביותר אוכמניות פריך, אוכמניות פריך, ו אוכמניות פריך.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את האוכמניות לתוך צלחת אפייה מרובעת 8x8 אינץ'. בקערה בינונית, שמנת יחד את המרגרינה ו 3/4 כוס סוכר עד חלקה. מערבבים את הקמח לתוך התערובת מוקרם לסירוגין עם החלב. בלילת כפית על אוכמניות.
מערבבים יחד את הנותרים 3/4 כוס סוכר עם עמילן תירס ואגוז מוסקט.
יוצקים מים רותחים על כל העניין.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. מגניב לפחות 10 דקות להגדיר.
מגישים עם ציפוי מוקצף או גלידת וניל.