קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות87
מגזין

אוסף לזניה פורטובלו

אוסף לזניה פורטובלו
אוסף לזניה פורטובלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, גבינת מוצרלה רזה חלקית, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 62 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 97%. נסו אוסף לזניה פורטובלו, אוסף לזניה, ו אוספי לזניה תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מבשלים את האטריות לאל דנטה לפי ההוראות שעל האריזה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
4
מסננים אותם היטב ומורחים אותם על נייר אלומיניום או נייר שעווה כדי למנוע הידבקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
מחממים את השמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה וכל הנוזלים התאדו, כ -5 דקות. מתבלים ב 1/4 כפית מהמלח. מערבבים פנימה 1 1/2 כוסות מרוטב העגבניות ומבשלים במשך 2 דקות. בקערה בינונית שלבו את גבינת הריקוטה, התרד, הביצה, 1/4 כפית המלח הנותרת, כמה סיבובי פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פטריותפטריות
תרדתרד
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מורחים 1 כוס מרוטב העגבניות בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מורחים כ -2 כפות מתערובת הריקוטה על אטריות לזניה. למעלה עם כ 1 1/2 כפות של תערובת פטריות, לגלגל את אטריות ומניחים אותו לתוך צלחת אפייה. חזור על הפעולה עם שאר האטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מורחיםמורחים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מורחים את רוטב 1 1/2 הכוסות הנותר על גלילי הלזניה. למעלה עם הגבינות המגורדות, מכסים ברפיון בנייר כסף ואופים 45 דקות. לחשוף ואופים במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
בסיר גדול מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
12
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
13
מוסיפים את רסק העגבניות, האורגנו המיובש, העגבניות השלמות ועלה הדפנה, ומבשלים, ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה, כ-30 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבניות שלמותעגבניות שלמות
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
רסק עגבניותרסק עגבניות
עלי דפנהעלי דפנה