קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

אופה פסטה עוף וצ'וריסו

אופה פסטה עוף וצ'וריסו
עוף צ'וריסו פסטה אופים דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 951 קלוריות, 74 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים דורש חזה עוף, פסטה פנה, גבינת מוצרלה, פתיתי פלפל. 42 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אופה פסטה עוף וצ'וריסו, עגבניות, צ'וריסו ושתי פסטה גבינה אופים, ו צ'וריסו, ריקוטה ואפיית פסטה תרד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מחממים את השמן במחבת עמוקה גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים עוף, ומבשלים עד שהוא יציב ומשחים קלות, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הפלפל והצ 'וריסו ומבשלים 5 דקות עד שהצ' וריסו חם והעוף כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
6
מסירים מהאש.
7
יוצקים את מחית העגבניות, השמנת ופתיתי הפלפל האדום לסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים 5 דקות עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים למחבת המכילה את העוף פסטה ורוטב סחוט ומערבבים היטב. כף את התערובת לכלי חסין תנור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מפזרים מעל את הצ ' דר, המוצרלה וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
10
אופים 30 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב ומבעבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®