אופה פסטה עוף וצ'וריסו
עוף צ'וריסו פסטה אופים דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 951 קלוריות, 74 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים דורש חזה עוף, פסטה פנה, גבינת מוצרלה, פתיתי פלפל. 42 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אופה פסטה עוף וצ'וריסו, עגבניות, צ'וריסו ושתי פסטה גבינה אופים, ו צ'וריסו, ריקוטה ואפיית פסטה תרד.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים ומניחים בצד.
מחממים את השמן במחבת עמוקה גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים עוף, ומבשלים עד שהוא יציב ומשחים קלות, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הפלפל והצ 'וריסו ומבשלים 5 דקות עד שהצ' וריסו חם והעוף כבר לא ורוד במרכז.
יוצקים את מחית העגבניות, השמנת ופתיתי הפלפל האדום לסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים 5 דקות עד שהרוטב מסמיך.
מוסיפים למחבת המכילה את העוף פסטה ורוטב סחוט ומערבבים היטב. כף את התערובת לכלי חסין תנור.
מפזרים מעל את הצ ' דר, המוצרלה וגבינת הפרמזן.
אופים 30 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב ומבעבע.