אופי הודו בטרנאט
אם יש לך בערך שעה ו-35 דקות לבלות במטבח, Butternut Turkey Bake עשוי להיות מתכון אדיר לנסות ללא גלוטן . מנה אחת מכילה 383 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם הודו, תיבול עופות, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 63% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אפיית דלעת חמאה , אפיית דלעת חמאה ואפיית דלעת חמאה קלויים .
הוראות
חותכים דלעת לשניים; להשליך זרעים.
מניחים עם הצד החתוך כלפי מטה ב-15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה; להוסיף 1/2 אינץ' מים חמים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45 דקות.
מסננים מים מהמחבת; הופכים את הצד החתוך כלפי מעלה.
אופים 10-15 דקות יותר או עד לריכוך. לגרוף עיסת; מועכים ומניחים בצד.
במחבת גדולה מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את הקרוטונים, המלח, תיבול העופות והפלפל. מבשלים 2-3 דקות יותר או עד שהקרוטונים קלויים. מערבבים פנימה את הדלעת, הודו והמרק; חום דרך.
מעבירים ל-1-1/2-Qt משומן. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20 דקות.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהשוליים מבעבעים והגבינה נמסה.