קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות90
ציון בריאות0
מגזין

אופים את הספר: Amaretti

אופים את הספר: Amaretti
אופים את הספר: Amaretti עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 90 מנות. עם 30 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית שקדים, חלבונים ביצה, קרם טרטרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Amaretti Morbidi (עוגיות אמרטי רכות), Amaretti Fritters (amaretti Fritti), ו אופים את הספר: עוגיות חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-300 ° F. מניחים מתלים בשליש התחתון והעליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את השקדים ואבקת הסוכר במעבד מזון. תהליך עד השקדים הם הקרקע דק, פועם כדי למנוע הפיכת התערובת לתוך משחה וגירוד הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
בקערה נפרדת, להכות את חלבוני הביצה עם הקרם של טרטר עד פסגות רכות טופס כאשר המקצף מורמים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את תמצית השקדים וממשיכים להכות, מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען, עד חלבוני הביצה הם רכים ונוקשים מאוד עם ברק משעמם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
5
יוצקים את תערובת השקדים על הקצפת. מקפלים עם מרית גומי גדולה רק עד תערובת יבשה משולבת במלואה. לגרד את הבלילה לתוך שקית מאפה. צינור כיפות נמוכות על 1 1/2 אינץ 'בקוטר ו 3/4 אינץ' גבוה, 1 אינץ ' זה מזה, על יריעות עוגיות מרופדות. אם הכיפות שלך מחודדות, להחליק אותם עם אצבע רטובה. ללא שקית מאפה, להשתמש בכפית כדי לגרוף כפות של הבלילה 1 אינץ ' בנפרד על המחבתות. בעוד שתי המחבתות הראשונות אפייה, צינור או לגרוף כל הבלילה שנותרה מיד על גיליון מצופה שלישי או על אוניית קלף להיות מועבר לתבנית אפייה כאשר התנור הוא בחינם.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים במשך 30 עד 35 דקות, עד העוגיות הם זהובים. (או, אם אתה מעדיף אותם פריך מבחוץ וקצת רך ולעיסי בתוך במקום פריך ביסודיות, אופים אותם רק 12 דקות ב 350 ° F.) לסובב את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הגדר את הסירים או רק את ספינות על מדפים להתקרר.
8
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני האחסון. חזור עם העוגיות שנותרו. עשוי להישמר במיכל אטום במשך שבועות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles