אופים את הספר: Amaretti
אופים את הספר: Amaretti עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 90 מנות. עם 30 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית שקדים, חלבונים ביצה, קרם טרטרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Amaretti Morbidi (עוגיות אמרטי רכות), Amaretti Fritters (amaretti Fritti), ו אופים את הספר: עוגיות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-300 ° F. מניחים מתלים בשליש התחתון והעליון של התנור.
מערבבים את השקדים ואבקת הסוכר במעבד מזון. תהליך עד השקדים הם הקרקע דק, פועם כדי למנוע הפיכת התערובת לתוך משחה וגירוד הצדדים לפי הצורך.
בקערה נפרדת, להכות את חלבוני הביצה עם הקרם של טרטר עד פסגות רכות טופס כאשר המקצף מורמים.
מוסיפים את תמצית השקדים וממשיכים להכות, מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען, עד חלבוני הביצה הם רכים ונוקשים מאוד עם ברק משעמם.
יוצקים את תערובת השקדים על הקצפת. מקפלים עם מרית גומי גדולה רק עד תערובת יבשה משולבת במלואה. לגרד את הבלילה לתוך שקית מאפה. צינור כיפות נמוכות על 1 1/2 אינץ 'בקוטר ו 3/4 אינץ' גבוה, 1 אינץ ' זה מזה, על יריעות עוגיות מרופדות. אם הכיפות שלך מחודדות, להחליק אותם עם אצבע רטובה. ללא שקית מאפה, להשתמש בכפית כדי לגרוף כפות של הבלילה 1 אינץ ' בנפרד על המחבתות. בעוד שתי המחבתות הראשונות אפייה, צינור או לגרוף כל הבלילה שנותרה מיד על גיליון מצופה שלישי או על אוניית קלף להיות מועבר לתבנית אפייה כאשר התנור הוא בחינם.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, עד העוגיות הם זהובים. (או, אם אתה מעדיף אותם פריך מבחוץ וקצת רך ולעיסי בתוך במקום פריך ביסודיות, אופים אותם רק 12 דקות ב 350 ° F.) לסובב את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה.
הגדר את הסירים או רק את ספינות על מדפים להתקרר.
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני האחסון. חזור עם העוגיות שנותרו. עשוי להישמר במיכל אטום במשך שבועות.