אופים קישואים שוויצריים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לאפות קישואים שוויצריים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -14 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם גרגרי מרק עוף, פלפל, תיבול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו גבינה שוויצרי לאפות, אפיית תפוחי אדמה שוויצרית, ו חזיר ואפיית בראנץ ' שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קישואים ובצל בסל ספינת קיטור.
מניחים בסיר מעל 1 אינץ'. מים; מביאים לרתיחה. מכסים ומאדים במשך 4-6 דקות או עד שהם רכים; מסננים.
בקערה קטנה שלבו את הביצים, החמין, התיבול האיטלקי, החרדל והפלפל; מניחים בצד.
שכבה מחצית מתערובת הקישואים ב -1 קט. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים 1/2 כוס גבינה שוויצרית. חזור על שכבות.
אופים, חשופים, ב 350 מעלות במשך 25-30 דקות או עד סכין יוצא נקי.