אורז Basmati Pilaf עם פרושוטו, גרבנזו שעועית אורזו
אורז Basmati Pilaf עם פרושוטו, גרבנזו שעועית אורזו הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טרי סדוק, גזר חתוך לקוביות, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אורז בסמטי עם זרעי פשתן ושעועית חומוס, אורזו עם שעועית חומוס קלויה, ו אורז Basmati Pilaf עם משמשים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את השמן לחום בינוני-גבוה בסיר בינוני, כבד תחתית עם מכסה הולם בחוזקה.
הוסף את prosciutto ו פריך עד שהוא מוזהב קלות ואת השומן הופך, על 1 דקה.
מוסיפים את הגזרים, הפלפלים והבצל ומבשלים עד שהתרככו, כ -3 דקות. מערבבים באורזו ואורז. טוסט עד הדגנים כל מצופים באופן שווה עם שמן, על 3 דקות.
יוצקים את המרק ומיץ לימון לתוך אותו סיר. מביאים לרתיחה.
מוסיף את garbanzos עלה דפנה ומערבבים לשלב. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד אורזו ואורז הם מכרז.
הסר מהחום ברגע שהנוזל נספג במלואו, 12 עד 15 דקות.
בואו pilaf לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות מלאות. מוך עם שני מזלגות, להסיר את עלה המפרץ מתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את הבצל הירוק ומגישים מקושטים עם בזיליקום ועלי נענע.