אורז בר וסלט אורזו עם ויניגרט מייפל
אורז בר וסלט אורזו עם ויניגרט מייפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דומדמניות זהובות, אורז, צ'יפס טורטייה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו אורזו וסלט אורז בר, סלט חמוציות אורזו אורז בר, ו אורז בר של ג'אלכסנדר וסלט אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ויניגרט מייפל: השתמש מיכל sealable (כמו שטף בעבר עם מיכל חרדל מי סבון חם). בסדר זה, לשלב את הסוכר, 1/2 את כמות המיץ של סיד, חרדל, שום כבוש, שמן זרעי ענבים וסירופ מייפל במיכל. לאטום את המיכל ולנער עד emulsified.
מערבבים היטב. תניח בצד.עבור אורז בר: לשטוף את אורז בר ביסודיות. מכסים במים.
מוסיפים 1/2 את כמות המיץ של סיד. להשרות לפחות 2 שעות.
מסננים כמה שיותר מים possible.In סיר, להביא על 3 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים את אורז הפרא. מביאים את הנוזל לרתיחה, ואז מיד להנמיך את החום לרתיחה עדינה. מכסים במכסה ומבשלים כ 50-55 דקות.
להוסיף 1 כפית מלח חצי דרך בתהליך הבישול. אורז בר צריך להיות רך.
מסננים את האורז, לא לשטוף.
תן לזה להתקרר לחלוטין.עבור פסטה orzo: להביא על 8 ליטרים של מים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה, מביאים לרתיחה, ואז מיד מורידים את החום לרתיחה עדינה. בדרך זו הפסטה מבושלת לאורך כל הדרך באופן שווה. לבשל את הפסטה במשך כ 12 דקות בסך הכל. מלח את המים חצי הדרך בתהליך הבישול, להוסיף קצת שמן זית (זה יביא את הטעם הטבעי של הפסטה והפסטה יהיה רך יותר) ולהמשיך לערבב מדי פעם, כך הפסטה לא מקל לתחתית. זה עלול לקחת יותר זמן מאשר זמן הבישול שנכתב על הקופסה.כאשר הפסטה מבושלת (מבושלת מבפנים ומבחוץ אך עדיין בכושר ומוצקה), מסננים את הפסטה (לא שוטפים).
מעבירים את הפסטה המבושלת לקערה.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת ההתלהבות שלו. העונה עם 1/2 כפית מלח.
תנו לפסטה להתקרר לטמפרטורת החדר.
הוסף כ 1/3 כוס של ויניגרט מייפל.
מערבבים היטב. פלסטיק-לעטוף את הקערה, ואז לצנן במקרר עד שאר החומרים מוכנים.עבור דומדמניות הזהב מיובש: לעשות כוס תה ארל גריי. משרים את דומדמניות בכוס התה החמה ולתת להם לשבת לפחות חצי שעה, ואז מסננים ושומרים את דומדמניות. זרוק את הנוזל.עבור שעועית ירוקה: לשטוף את השעועית הירוקה. חסמו אותם במשך כ-2 דקות במים רותחים והעבירו לאמבטיית קרח.
מסננים ביסודיות מתייבשים על מגבת נייר. אין לבשל את השעועית הירוקה יתר על המידה; הם עדיין צריכים להיות רכים ופריכים, לא רגשני, או יהיה לך רוקן את כל החומרים המזינים הבריאים. חתוך את הקצוות של השעועית.
חותכים את השעועית לחתיכות ארוכות 1/2 אינץ'. תניח בצד.מהביל את התירס: למלא סיר עם מים.
מוסיפים את הכנס steamer, מניחים את אוזני התירס באוניית הקיטור במשך כ 10-12 דקות לאחר הרתיחה מתחילה.
חותכים את גרעינים תירס את קלח. תניח בצד.עבור פלפל: לשטוף את פלפלים; לטפוח יבש מברשת עם שמן.
מניחים גריל על הכיריים שלך ושורפים את כל העור של הפלפל. לעטוף בנייר אלומיניום.
טפטוף עם ויניגרט מייפל. לזרוק היטב. מתבלים עם שאר המלח והפלפל.
מגישים את הסלט בצ ' יפס טורטייה בצורת כוס מיני אם אתה רוצה. או שאתה יכול ללוות את אורז בר סלט orzo עם סטייק או עוף קלוי.בתאבון!